29 Ιαν 2017

Ο Ιγκουαΐν απάντησε πώς πάρθηκε η απόφαση να πάει η Γιούβε στο 4-2-3-1

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν σκόραρε για 6ο σερί ματς πρωταθλήματος και στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Σασουόλο... αποθέωσε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντίνος φορ στη Mediaset...

Για τη Γιουβέντους του 4-2-3-1: «Αυτό το σύστημα μας επιτρέπει να παίξουμε ωραία, είναι νέο σύστημα για εμάς και ο προπονητής είχε το κουράγιο να το δοκιμάσει και μπράβο του. Οποιος μπαίνει στο γήπεδο αποδεικνύει τι μπορεί να κάνει, είμαστε χαρούμενοι, μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, είναι μακρύς αυτός ο δρόμος αλλά αν παίζουμε όπως στα τελευταία ματς είναι πολύ δύσκολο για όλους τους αντιπάλους μας».

Για την ήττα της Ρόμα: «Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Επρεπε να νικήσουμε σήμερα για να δείξουμε ξανά τη δύναμη μας, δεν κάναμε λάθη και νικήσαμε. Είναι ένα νέο σύστημα για εμάς και για να παίξουμε έτσι πρέπει να κάνουμε πολλή δουλειά και στον αμυντικό τομέα οι επιθετικοί. Πρέπει να κουραστούμε περισσότερο για να βοηθήσουμε την ομάδα, να έχουμε ισορροπία ως ομάδα. Δεν πρέπει να σταματήσουμε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».


Για το πώς πάρθηκε η απόφαση να πάει η Γιούβε στο 4-2-3-1: «Η απόφαση είναι του προπονητή. Το σκέφτηκε, το συζήτησε μαζί μας και είχε το κουράγιο να το δοκιμάσει. Αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε έτσι, μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο αλλά το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με αυτή τη νοοτροπία. Δεν δικαιούμαστε να έχουμε λάθος νοοτροπία».

Για την αντίδραση της Γιουβέντους στα τελευταία ματς: «Μετά την ήττα στη Φλωρεντία υποφέραμε, ήταν καλό το γεγονός ότι ακολουθούσαν δύο δύσκολα εντός έδρας ματς, όπως αυτά με Λάτσιο και Μίλαν. Αντιδρούμε καλά, δημιουργούμε πολλές φάσεις και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση και ένταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου