17 Ιαν 2017

Ανιέλι: Πρέπει να εξελιχθούμε παντού, να... αλλάξουμε δέρμα

Ο Αντρέα Ανιέλι ήταν αυτός που παρουσίασε το νέο σήμα της Γιουβέντους και παράλληλα έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης στην ομάδα.

Ο πρόεδρος ανέλαβε να παρουσιάσει στον κόσμο, χθες, το σήμα που θα έχουν οι μπιανκονέρι από τον προσεχή Ιούλιο και στη σύντομη ομιλία του είπε τα εξής...

«Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε αυτό που θα είναι το μέλλον της Γιουβέντους τα επόμενα χρόνια. Για να αναπτυχθούμε κι άλλο και να νικήσουμε κι άλλο, πρέπει να εξελιχθούμε παντού, να... αλλάξουμε δέρμα. Το νέο σήμα καθορίζει την αίσθηση του ανήκειν και ένα στυλ που μας επιτρέπει να επικοινωνήσουμε προς όλους το τρόπο ύπαρξης μας», ήταν τα λόγια του Ανιέλι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά την ήττα στη Φλωρεντία, στέλνοντας το μήνυμα του στην ομάδα.


«Για εμάς το να νικάμε δεν είναι σημαντικό, είναι το μόνο που μετράει. Η φετινή σεζόν πρέπει να μας οδηγήσει σε κάτι θρυλικό, είτε αυτό θα είναι το 6ο σερί πρωτάθλημα είτε η επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του Champions League. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου ζει πολύ συχνά στο παρόν, το χθεσινό (σ.σ. προχθεσινό) αποτέλεσμα είναι λόγος απογοήτευσης, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον τελικό στόχο μας Η Γιουβέντους πρέπει να πετύχει τον μεγάλο στόχο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου