26 Ιαν 2017

«Η Γιουβέντους και ο Αντρέα Ανιέλι έχουν αναθέσει στους νομικούς τους την προστασία της τιμής και της αξιοπρέπειας τους»

Ανακοίνωση έβγαλε η Γιουβέντους για το θέμα της έρευνας που έγινε σχετικά με τις σχέσεις κάποιων οργανωμένων οπαδών και της μαφίας.

Η ανακοίνωση, όπως αναφέρουν οι μπιανκονέρι, βγήκε λόγω κάποιων δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών και είναι η εξής...

«Η Γιουβέντους και ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι, με αφορμή διάφορα άρθρα που δημοσιεύθηκαν αυτές τις ημέρες, ανακοινώνουν ότι έχουν αναθέσει στους νομικούς τους την προστασία της τιμής και της αξιοπρέπειας τους.

Ξεκαθαρίζουν ότι η εισαγγελία του Τορίνο άρχισε -και πρόσφατα ολοκλήρωσε- μια έρευνα για κάποιες οικογένειες, οι οποίες θεωρείται ότι ανήκουν στην 'ndrangheta (μαφία) και στις οποίες αποδίδονται πέρα από παρανομίες κόντρα σε ανθρώπους και περιουσίες, ότι προσπάθησαν επίσης να διεισδύσουν σε διάφορες δραστηριότητες της Γιουβέντους. Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι κανείς υπάλληλος ή στέλεχος του κλαμπ δεν ερευνήθηκε ως ύποπτος για αυτή την υπόθεση.


Επισημαίνουμε επίσης ότι, με κάθε σεβασμό προς τους ύποπτους και τις Αρχές, η διοίκηση πάντα συνεργάστηκε διατηρώντας μια αυστηρή εμπιστευτικότητα για την προστασία του απορρήτου των ερευνών.

Σε ό,τι αφορά την αθλητική δικαιοσύνη, το κλαμπ έχει ήδη αποδείξει την προθυμία του να συνεργαστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου