29 Ιαν 2017

Ο Εβρά εξήγησε γιατί επέλεξε την Μαρσέιγ χωρίς δισταγμό

Τι είπε ο Πατρίς Εβρά στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ; Τα καλύτερα για τη γαλλική ομάδα ενώ δεν έγινε κάποια αναφορά στη Γιουβέντους.

Ο Γάλλος στάθηκε στο γεγονός πως η Μαρσέιγ είναι η μόνη ομάδα της πατρίδας του που έχει κερδίσει το Champions League και πως αποφάσισε με κλειστά μάτια να είναι το επόμενο βήμα της καριέρας του.

«Υπάρχουν πάντα εκπλήξεις στη ζωή και η επιστροφή στη Γαλλία δεν ήταν στα σχέδιά μου», είπε αρχικά. «Αγαπώ τις ομάδες με ιστορία και η Μαρσέιγ είναι μια τέτοια», πρόσθεσε.

«Είδα τους οπαδούς και το γήπεδο και σκέφτηκα πως αν παίζαμε εδώ τον τελικό του Euro 2016 η Γαλλία θα μπορούσε να είχε κερδίσει το τρόπαιο», συνέχισε.


Για την επιλογή και τη μεταγραφή του, είπε: «Πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν να με αποκτήσουν. Οταν άκουσα πως υπήρχε πρόταση από τη Μαρσέιγ, δε δίστασα καθόλου. Η Μαρσέιγ είναι πάντα Μαρσέιγ».

«Η ομάδα έχει ηγέτες στ' αποδυτήρια και εγώ δεν είμαι εδώ για να πάρω το ρόλο κανενός. Από την άλλη, είμαι εδώ για να... ενοχλήσω τους νεότερους αν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους», είπε ο Εβρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου