22 Ιαν 2017

Απελευθερώθηκε ο Μαξ και παρέταξε την πιο επιθετική Γιουβέντους της χρονιάς

Φουλ επίθεση έπαιξε σήμερα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ρίχνοντας στο γήπεδο την πιο επιθετική φετινή Γιουβέντους.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Χωρίς να έχω ψάξει στα στατιστικά της φετινής χρονιάς, θεωρώ σχεδόν σίγουρο πως ο προπονητής χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα την τριάδα Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.

Η Γιουβέντους αντέδρασε σωστά μετά την ήττα από τη Φιορεντίνα σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να γίνει η στραβή αν δεν υπήρχε η δέουσα προσοχή.

Τέσσερις ήττες έχουν φέτος οι μπιανκονέρι. Και τέσσερις φορές την αγωνιστική που έπεται έχουν κερδίσει. Αυτό δείχνει χαρακτήρα και σοβαρότητα.

Οι τέσσερις ήττες μπορεί να είναι τέσσερα αποτυχημένα 90λεπτα αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι σημάδια αγωνιστικής κοιλιάς. Κοιλιά σημαίνει κάνω 2-3 συνεχόμενες γκέλες.


Αυτό δεν το έχει η τωρινή Γιουβέντους που συνεχίζει μετά από 20 αγωνιστικές να μην έχει καμία ισοπαλία. Και έτσι παραμένει στη θέση του οδηγού της Serie A.

Ο Αλέγκρι έριξε σήμερα όλα τα χαρτιά του στον αγώνα. Από την αρχή. Τον βοήθησε αρκετά η απουσία του Μαρκίζιο. Οι τρεις επιθετικοί με Κουαδράδο και Πιάνιτς στην ίδια ενδεκάδα, έκαναν την πιο επιθετική Γιουβέντους της χρονιάς.

Αφουγκράζεται τα σχόλια ο προπονητής της Γιουβέντους. Και ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας πως η ομάδα δεν έχει παίξει φέτος καλό ποδόσφαιρο. Απέναντι στη Λάτσιο ήθελε αφενός να καθαρίσει από την αρχή το ματς (κάτι που έγινε) και να δείξει πως μπορεί να παρατάξει μια επιθετική ομάδα.

Και το κατάφερε. Ήταν η πιο επιθετική ομάδα που είδαμε στα περίπου 30 παιχνίδια φέτος. Απελευθερώθηκε για 90 λεπτά ο Μαξ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου