22 Ιαν 2017

Ο Ιγκουαΐν στηρίζει το 4-2-3-1 του Αλέγκρι

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν τόνισε ότι κανείς στη Γιουβέντους δεν είχε και δεν έχει αμφιβολία για τη δύναμη της ομάδας και έδειξε να «στηρίζει» το 4-2-3-1 του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Αργεντίνος φορ βρήκε δίχτυα σε ακόμη ένα ματς, έφτασε τα 17 γκολ συνολικά στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Λάτσιο.

«Κάναμε το παιχνίδι μας, ξέραμε ότι ήταν δύσκολο, σε μια δύσκολη ώρα έναρξης, κόντρα σε μια ομάδα που τα πάει πολύ καλά. Κάναμε αυτό που έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη και όλα πήγαν καλά», είπε αρχικά ο Ιγκουαΐν, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν άρχισε να αμφιβάλει για τη Γιούβε μετά την ήττα στη Φλωρεντία.


«Οχι, αμφιβολίες είχατε εσείς, εμείς πάντα είχαμε και έχουμε πίστη στους εαυτούς μας και ξέραμε ότι στη Φλωρεντία κάναμε λάθος. Σήμερα βρήκαμε την λύση και το αποδείξαμε», ήταν η απάντηση του, για να κλείσει με ένα σχόλιο για το 4-2-3-1 που επέλεξε ο Αλέγκρι.

«Αν παίζουμε με αυτό το σύστημα, πρέπει να ξέρουμε όλοι μας ότι πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο μέσα στον αγώνα. Σήμερα το κάναμε και η Λάτσιο δεν έκανε τίποτα. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε με αυτό το σύστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου