29 Ιαν 2017

Έχει δικαίωμα ο Ντιμπάλα να εκνευρίζεται;

Η Γιουβέντους κέρδισε τη Σασουόλο και η Ρόμα έχασε από τη Σαμπντόρια. Η αγωνιστική ήταν φτιαγμένη για τους μπιανκονέρι αλλά η ατζέντα άλλαξε εντελώς ξαφνικά.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Και δυστυχώς την άλλαξε ο Πάουλο Ντιμπάλα με την κίνησή του να μη δώσει το χέρι του στον προπονητή, δείχνοντας ασέβεια και αγένεια.

Αρέσει-δεν αρέσει ο Αλέγκρι, είναι ο προπονητής. Αυτός δηλαδή που κάνει κουμάντο. Αυτός που αποφασίζει για τα πάντα. Και όταν κάποιος δείχνει μια τέτοια στάση, είναι φάουλ.

Και ο Ντιμπάλα έκανε φάουλ. Εκανε φάουλ λίγο πριν ανανεώσει το νέο του συμβόλαιο και κερδίσει περισσότερα χρήματα. Εκανε φάουλ ενώ πριν λίγες ώρες διάβαζε στην εφημερίδα των Ανιέλι πως πάνω του η ομάδα θέλει να χτίσει την εικόνα του μέλλοντος.


Λάθος από τον Ντιμπάλα που δείχνει σημάδια ανωριμότητας. Ο Αργεντίνος έχει δώσει όρκο αιώνιας πίστης στη Γιουβέντους. Σε δυο-τρεις περιπτώσεις έχει δηλώσει πως θα ήθελε να παραμείνει πολλά χρόνια στο σύλλογο και να γίνει κάτι σαν τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Αφού έχει πρότυπό του τον Αλεξ, και καλά κάνει και βάζει ψηλά τον πήχη, να τον πάρει τηλέφωνο και να τον ρωτήσει αν έκανε λάθος όταν έγινε αλλαγή από τον Αλέγκρι.

Και αν δε βρει τον Αλεξ, ας ρωτήσει τον Μπουφόν που είναι και πιο εύκαιρος. Την ίδια απάντηση θα πάρει έτσι κι αλλιώς...

Έχει δικαίωμα ο Ντιμπάλα να εκνευρίζεται; Κανένα δικαίωμα. Ο δρόμος που λέει πως έχει επιλέξει είναι μακρύς. Και είναι πολύ νωρίς για να βγάζει γκρίνια και εκνευρισμό. Πρέπει να ωριμάσει ο μικρός Πάουλο.

6 σχόλια:

  1. Εγώ πιστεύω πως έχει ένα μικρό δίκιο καθώς όλη την σεζόν ειναι υπό την σκιά του Ιγκουαΐν και δεν του έχει δοθεί η ευκαιρία να δείξει αυτά που μας έδειξε και πέρσι,χωρίς αυτό όμως να δικαιολογεί την πράξη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σημαίνει είναι στη σκιά; Όταν είναι καλά (χωρίς τραυματισμούς δηλαδή), παίζει πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το "είναι υπό την σκιά του Ιγκουαΐν" εννοώ πως ο ρόλος του είναι περισσότερο να σερβίρει στον Ιγκουαΐν παρά το να δέχεται αυτός μπαλιές για γκολ από πέρσι και πιστεύω είναι φανερό αυτό.Επίσης για να μην γίνει παρεξήγηση δεν το λέω για να κατηγορήσω τον Ιγκουαΐν για αυτή την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχουν σκιές στην ομάδα! Υπάρχει μόνο η ομάδα! !ο Γκονζάλο καουτσούκ Παόλο είναι απλά κομματία αυτής αυτή τη στιγμή και αν το αξίζουν πρέπει όπως και οι υπόλοιποι να το αποδικνέουν σε κάθε ματσάκι σε κάθε εμφάνιση της μεγαλής Κυρίας! !forza Paulo! !forza gonzalo! FORZA JUVE! !!!!!! Stefanos FORZA JUVE! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω με το αρθρο, ακομα και σε περιπτωση φευγατου προπονητη (χωρις να υπονοω κατι) δεν το κανεις αυτο. ειλικρινα με ξενερωσε και με προβληματισε αυτη η ενεργεια. δεν θελουμε τετοια στην ομαδα. δυστυχως υπαρχει ελειψη πειθαρχειας στο σημερινο ποδοσφαιρο. τα νεα ταλεντα ασχολουνται περισσοτερο με τα κουρεματα και τα κοινωνικα δικτυα παρα με την αποδοση τους, και επιμενουν να κανουν και τους δυσκολους σε χρηματα που ο απλος εργατης δεν παιρνει σε μια ζωη. ουδης αναντικαταστατος και ουδης πανω απο την ομαδα. Γιωργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απογοητευτικός.. για αυτό λέγαμε και τις προάλλες πως έχει πολύ πολύ δρόμο για να έχει κάποιο νόημα η σύγκριση του με τον Αλεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή