17 Ιαν 2017

Ιγκουαΐν: Δε νιώθω την πίεση των 90 εκατ. ευρώ, είμαι ήρεμος

Στη μαδριλένικη Marca μίλησε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν και αναφέρθηκε στις ομοιότητες της Γιουβέντους με την Ρεάλ, στον Πάουλο Ντιμπάλα και στη Νάπολι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντίνος φορ...

Για το αν η Γιουβέντους είναι όπως η Ρεάλ: «Ναι, στα επτά χρόνια που έμεινα στη Ρεάλ με εντυπωσίασε η νοοτροπία νικητή. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και στη Γιουβέντους, εδώ προετοιμάζεσαι μόνο για να νικήσεις. Στη Ρεάλ έμαθα πράγματα, όπως και στη Νάπολι. Γενικά η Serie A με έχει βοηθήσει πολύ σε όλα τα επίπεδα αφού είναι ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο για τους επιθετικούς».

Για τον Ντιμπάλα: «Πρέπει να μείνει ήρεμος. Είναι πολύ νέος και έχει όσα χρειάζονται για να γίνει ο καλύτερος. Ισως θα το έχει αποδείξει όταν θα ολοκληρώνει την καριέρα του. Δεν κάνω λάθος, έχει όσα χρειάζονται για να γίνει τεράστιος παίκτης και πρέπει να μείνει ήρεμος. Τον θέλω πάντα στο πλευρό μου, έχουμε να κατακτήσουμε πολλά στη Γιουβέντους».


Για το Champions League: «Σίγουρα θέλω να το κατακτήσω αλλά χρειάζεται υπομονή. Σε αυτή τη διοργάνωση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η τύχη. Εχουμε τρεις στόχους, είμαστε μέσα και στους τρεις και συνεχίζουμε».

Για τη Νάπολι: «Θα το κάνει... πόλεμο με την Ρεάλ, θα είναι μια ωραία μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Το να αφήσω τη Νάπολι ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά δεν μετανιώνω. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ευτυχισμένος, βελτιώνομαι κάθε μέρα. Είμαι ευτυχισμένος επειδή αποφάσισα να έρθω στη Γιούβε. Δε νιώθω την πίεση των 90 εκατ. ευρώ, είμαι ήρεμος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου