9 Ιαν 2017

Ιγκουαΐν: Δε με βαραίνει το ποσό που δόθηκε για μένα

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν απάντησε στο αν είναι ο καλύτερος σέντερ φορ του κόσμου ενώ αποκάλυψε ότι έχει αρχίσει να μαθαίνει... κροάτικα.

Ο Αργεντίνος έβαλε άλλα δύο γκολ οδηγώντας τη Γιουβέντους στο 3-0 επί της Μπολόνια και ήταν ένας από αυτούς που μίλησαν στο Sky Italia.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιγκουαΐν...

- Νιώθεις ότι είσαι ο καλύτερος σέντερ φορ του κόσμου;
«Αυτό θα το πείτε εσείς, δεν είμαι εγώ αυτός που θα κάνει τέτοιες κρίσεις. Εγώ προσπαθώ πάντα, σε κάθε ματς, σε κάθε προπόνηση, να δίνω το καλύτερο για αυτή την ομάδα, για αυτό το κλαμπ που έδωσε τόσα λεφτά για μένα και με ήθελε τόσο πολύ».

- Σκέφτεσαι καθόλου τα λεφτά που δόθηκαν;
«Κάθε τόσο ναι, δεν με βαραίνει όμως. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω για τι ποσό μιλάμε».

- Αλλα δύο γκολ σήμερα. Πώς μπήκαν;
«Το πρώτο ήταν πιο δύσκολο, με τον αμυντικό κολλημένο στην πλάτη μου, αλλά και το δεύτερο δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φάνηκε».


- Η σχέση σου με τον Μάντζουκιτς;
«Καλή, είναι σπουδαίος επιθετικός και σπουδαίος συμπαίκτης. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός, έχω μάθει και κάποιες λέξεις στα κροάτικα (γελάει). Τα πάμε μια χαρά».

- Κατά τη γνώμη σου ποιος είναι ο καλύτερος επιθετικός;
«Θα πω τον Σουάρες, ο οποίος μου άρεσε πολύ και πριν πάει στην Μπαρτσελόνα. Δυνατός είναι και ο Λεβαντόφσκι, αν και ο καλύτερος όλων υπήρξε ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, με τον οποίο υπήρξα συμπαίκτης για δύο μήνες στην Ρεάλ και είμαστε φίλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου