10 Ιαν 2017

Επιθετική στάση της Σάλκε κατά της Γιουβέντους για τον Κολάσινατς

Η Σάλκε δεν έχει διάθεση να διευκολύνει τη Γιουβέντους στο θέμα του Σιντ Κολάσινατς.

Ο 23χρονος Βόσνιος αριστερός μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι μπιανκονέρι έχουν συμφωνήσει μαζί του για να αναλάβει τον ρόλο του αναπληρωματικού του Αλεξ Σάντρο.

Με τον Πατρίς Εβρά να είναι κοντά στην αποχώρηση του όμως, στο Τορίνο θα ήθελαν να αποκτήσουν από τώρα τον Κολάσινατς και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 3-4 εκατ. ευρώ στη Σάλκε για να μην τον χάσει ως ελεύθερο.


Οι Γερμανοί, όμως, μάλλον προτιμούν να τον χάσουν χωρίς να βάλουν ούτε ευρώ στο ταμείο τους παρά να τον δώσουν τώρα στη Γιούβε, όπως είπε στο Kicker ο αθλητικός διευθυντής Κρίστιαν Χάιντελ: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρει μεταγραφή τώρα. Δεν αποκλείω να είναι ήδη σε συζητήσεις με τη Γιουβέντους ή να έχει συμφωνήσει μαζί τους αλλά δεν θα πάρει μεταγραφή κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Με αυτά τα λόγια, επιβεβαιώνονται οι κακές σχέσεις ανάμεσα σε Γιούβε και Σάλκε από την υπόθεση Ντράξλερ, όταν οι Γερμανοί καθυστερούσαν συνεχώς να σφραγίσουν το deal και στο τέλος επέλεξαν, όπως και ο παίκτης και μετά το μετάνιωσε πικρά, την Βόλφσμπουργκ.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου