10 Ιαν 2017

Το παρασκήνιο για τις κάκιστες σχέσεις Αλέγκρι-Εβρά

Για χοντρό τσακωμό ανάμεσα στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τον Πατρίς Εβρά κάνει λόγο η Tuttosport.

Η είδηση ότι ο Γάλλος θέλει να φύγει από τη Γιουβέντους, αιφνιδίασε τους πάντες. Εκτός ομάδας τουλάχιστον γιατί εντός, όπως φαίνεται, είχαν καταλάβει όλοι το τελευταίο διάστημα ότι κάτι πάει στραβά. Και συγκεκριμένα μετά το Σούπερ Καπ στη Ντόχα και την ήττα από την Μίλαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκείνη την ημέρα, ο Εβρά μπήκε ως αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο στη θέση του Αλεξ Σάντρο που τραυματίστηκε και έκανε την χειρότερη του εμφάνιση από την ημέρα που αποκτήθηκε.

Ειδικά αμυντικά ο Γάλλος ήταν τραγικός, με συνέπεια η Γιούβε να δέχεται συχνά φάσεις από την πλευρά του. Ενδεχομένως εκεί να οφειλόταν και τα νεύρα του Αλέγκρι μετά την λήξη ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει ο Εβρά.


Η Tuttosport ισχυρίζεται ότι ο Εβρά πιστεύει πως το «θα τους αρχίσω στις κλωτσιές» που είπε ο προπονητής στους Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι είχε ως αποδέκτη τον ίδιο και φέρεται να έχει χάσει τη διάθεση του. Ειδικά από την στιγμή που συνειδητοποιεί ότι φέτος έχει χάσει τη θέση του βασικού.

Ο Αλέγκρι, από την άλλη πλευρά, φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από το αίτημα του Εβρά για περισσότερο χρόνο συμμετοχής, για δύο λόγους: Πρώτον επειδή πιστεύει ότι έχει δώσει πολύ χρόνο στον Γάλλο ως τώρα, ειδικά στο Champions League ήταν συνεχώς βασικός, όσο κι επειδή δεν είναι ικανοποιημένος από όσα βλέπει καθημερινά στις προπονήσεις.

Κάπως έτσι, γράφει η εφημερίδα, φτάσαμε στο αίτημα του Εβρά για μεταγραφή. Οτι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο, πάντως, μπορεί -εκ των υστέρων- να το συμπεράνει κάποιος και από την ατάκα του Μαξ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Αταλάντα: «Μίλησα με τον Πατρίς και ήμουν ξεκάθαρος μαζί του, όπως και αυτός μαζί μου». Αν δεν υπήρχε κάποιο μεταξύ τους θέμα, γιατί να το θέσει έτσι ο προπονητής;

Για τα... πρακτικά, πάντως, να αναφέρουμε ότι στα σχόλια των Ιταλών οπαδών κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο της Tuttosport, η πλειοψηφία είναι με τον Αλέγκρι.


Σχετικά θέματα

Η ένταση του Αλέγκρι και η φράση που του χρεώνουν για κάποιους από τους παίκτες της Γιουβέντους. Βίντεο δείχνει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι... φορτωμένο αρκετά μετά την λήξη του Σούπερ Καπ. [Ολόκληρο το θέμα +]

Ο Αλέγκρι έδωσε απαντήσεις για τα νεύρα του στο Σούπερ Καπ και μίλησε για το μέλλον του. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξήγησε την έκρηξη του στη Ντόχα και ευχήθηκε να μείνει πολλά χρόνια στη Γιουβέντους, στην οποία είναι καλά. [Ολόκληρο το θέμα +]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου