4 Φεβ 2017

Τι έγινε τελικά τις σκοτεινές μέρες του Calciopoli;

Με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ιντερ, το forzajuve.gr θα φέρει στο φως της δημοσιότητας μια αναλυτική έρευνα που διεξήχθη την εποχή του περιβόητου Calciopoli.

Τι έγινε τελικά το καλοκαίρι του 2006;

Την ώρα που η... μισή Γιουβέντους κατακτούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο, στην Ιταλία υλοποιούνταν ένα σχέδιο που δουλευόταν καιρό.

Ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών, δύο εταιριών-κολοσσών, τραπεζών αλλά και το άγνωστο παρασκήνιο για το παρόν και μέλλον της FIAT που επηρέασε το παρόν και το μέλλον της Γιουβέντους.

Οι επιχειρηματικές κόντρες του Τζάνι και του Ουμπέρτο Ανιέλι. Τα δύο στρατόπεδα της οικογένειας μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου. Ποιος ήθελε τι και ποιος τελικά χρεώνεται τις αποφάσεις.


Η αλλοπρόσαλλη στάση του Τζον Ελκαν και οι ανεξήγητες κινήσεις της διοίκησης που διαχειρίστηκε τη μεγαλύτερη κρίση της ομάδας. Γιατί η νεοσύστατη διοίκηση αποφάσισε, μετά από ένα συμβούλιο που κράτησε… αιώνες, να αποσύρει τις εφέσεις κατά των αποφάσεων που έστελναν τους πρωταθλητές στη δεύτερη κατηγορία;

Οκτώ πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές πουλήθηκαν. Κάποιοι μάλιστα παραχωρήθηκαν πριν βγουν οι αποφάσεις του δικαστηρίου! Το όραμα για το βιομηχανικό σχέδιο της Γιουβέντους και πώς τελικά συνδέεται όλο αυτό με το σήμερα.

Είναι η τιμωρία της Γιουβέντους μία από τις μεγαλύτερες φάρσες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου; Μια έρευνα αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στο forzajuve.gr. Μείνετε συντονισμένοι. Την Κυριακή το πρωί ένα ξεχωριστό δημοσιογραφικό αφιέρωμα που δίνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα…

3 σχόλια:

  1. Ωραία,ανυπομονώ...Πότε θα δημοσιευτεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν έχουμε και ειδήσεις οσο αναφορά το τι γίνετε από δω και πέρα,σε τι φάση είναι δικαστικά και τι επιδιώκει η διοίκηση της Γιούβε.Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή