16 Φεβ 2017

Ο Αλέξις Σάντσες αποφάσισε ν’ αποχωρήσει από την Αρσεναλ και το παιχνίδι τώρα αρχίζει

Ενα από τα πιο σοβαρά αγγλικά και όχι μόνο Μέσα, θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Αλέξις Σάντσες από την Αρσεναλ και κάνει αναφορά στη Γιουβέντους.

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Χιλιανού άσου και το αν αυτό θα είναι ή όχι στο Τορίνο. Αν έχουν ή όχι βάση αυτά τα ρεπορτάζ, βέβαια, θα το δείξει η εξέλιξη των πραγμάτων αλλά η αλήθεια είναι ότι ο The Independent είναι από τα πιο σοβαρά και έγκυρα Μέσα, ακόμη και στα ποδοσφαιρικά θέματα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα γράφει σήμερα, ο Σάντσες έχει αποφασίσει οριστικά ότι δεν θα δει προκοπή στην Αρσεναλ και το καλοκαίρι θα αποχωρήσει, με τους Λονδρέζους να είναι σε δύσκολη διαπραγματευτική θέση επειδή έχει συμβόλαιο μόνο για ένα χρόνο ακόμη.


Το ρεπορτάζ του The Independent υποστηρίζει ότι η ομάδα που έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον προς το παρόν είναι η Γιουβέντους ενώ γίνεται αναφορά και στην Ιντερ, η οποία επίσης φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση για τον Αλέξις.

Οπως και να έχει, η Γιούβε -όπως γράψαμε και πριν δύο μέρες- δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για αυτό το σενάριο. Ούτε επισήμως, ούτε ανεπισήμως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου