16 Φεβ 2017

Οι 7 περιπτώσεις παικτών που ο Κόντε μπορεί να κοντραριστεί με τη Γιουβέντους

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά επτά είναι οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στις οποίες η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε προσπάθησε ή προσπαθεί να κοντραριστεί με τη Γιουβέντους.

Με αφορμή τα τελευταία σενάρια για ενδιαφέρον των Λονδρέζων για τον Κλαούντιο Μαρκίζιο, για τον οποίο οι μπιανκονέρι διαρρέουν ότι δεν θα υπάρξει κανένα θέμα, η Tuttosport θυμήθηκε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες ο Κόντε... διασταυρώθηκε με τη Γιουβέντους για μεταγραφικά θέματα από την ημέρα που ανέλαβε την Τσέλσι.

Αυτές οι περιπτώσεις είναι οι εξής...

Ο Κολάσινατς της Σάλκε. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, η Γιουβέντους συζητάει μαζί του και στη συνέχεια μπήκε στη διεκδίκηση του και η Τσέλσι. Αγνωστο ακόμη πού θα καταλήξει ο Βόσνιος αριστερός μπακ.

Ο Μπακαγιόκο της Μονακό. Ο 22χρονος μέσος των Γάλλων είναι ένας ποδοσφαιριστής που παρακολουθεί η Γιούβε και το ίδιο αποφάσισε να κάνει και η Τσέλσι.


Ο Κεσί της Αταλάντα. Το όνομα του νεαρού χαφ των μπεργκαμάσκι είχε συνδεθεί με τη Γιουβέντους πριν μήνες και στη συνέχεια έκανε κίνηση και η Τσέλσι. Ο Κεσί, πάντως, παραμένει στην Αταλάντα και συζητάει με την Ρόμα για το καλοκαίρι.

Ο Μοράτα της Ρεάλ Μαδρίτης. Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησαν σενάρια για επιστροφή του στη Γιούβε και αμέσως μετά οι Αγγλοι αποκάλυψαν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τσέλσι.

Ο Ισάκ της Ντόρτμουντ. Πρόκειται για τον 17χρονο Σουηδό επιθετικό, τον οποίο είχε προτείνει στη Γιουβέντους ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Οταν έγινε γνωστό αυτό, στην Αγγλία έγραψαν ότι μπήκε στη διεκδίκηση του και η Τσέλσι αλλά τελικά ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε στη Ντόρτμουντ.

Ο Ενζονζί της Σεβίλλης. Από το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν σενάρια για ενδιαφέρον της Γιούβε και αυτό συνεχίστηκε και τον Ιανουάριο. Λίγο καιρό μετά, με τον Ενζονζί συνδέθηκε μέσω δημοσιευμάτων και η Τσέλσι.

Τέλος, ο Μαρκίζιο, τον οποίο φέρεται να θέλει η Τσέλσι, με τους Αγγλους να υποστηρίζουν ότι μπορεί να γίνει πρόταση το καλοκαίρι.

Με λίγα λόγια, αφήνοντας στην άκρη το θέμα Μαρκίζιο, κατά διαβολική σύμπτωση η Τσέλσι παρουσιάζεται να ενδιαφέρεται για όποιον ποδοσφαιριστή έχει ενδιαφερθεί πρώτη η Γιουβέντους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου