15 Φεβ 2017

Προετοιμάζονται στη Γιουβέντους για πιθανή αποχώρηση του Αλέγκρι

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ο Νο1 στόχος του Μπέπε Μαρότα για να αντικαταστήσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αν αυτός αποχωρήσει, υποστηρίζει η Tuttosport.

Τις τελευταίες μέρες ο Αλέγκρι επανέλαβε 2-3 φορές ότι είναι ευτυχισμένος στη Γιουβέντους και ότι ελπίζει να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη. Αυτή είναι η επιθυμία και της διοίκησης αλλά επειδή ακόμη τίποτα δεν είναι δεδομένο, στο Τορίνο κοιτάζουν κι αλλού ώστε να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Και εκεί που κοιτάζουν περισσότερο, είναι στη Ρώμη.

Σύμφωνα με την Tuttosport, ο Μαρότα έχει πρώτο στη λίστα του, αν χρειαστεί να ψάξει για διάδοχο του Αλέγκρι, τον Σπαλέτι. Ο προπονητής της Ρόμα είχε πει πριν εβδομάδες ότι ως επαγγελματίας θα προπονούσε τη Γιουβέντους -δήλωση που για την Tuttosport δεν είναι τυχαία- ενώ γίνεται αναφορά στις εξαιρετικές σχέσεις με τον Μαρότα.


Ο Σπαλέτι, σημειώνει η εφημερίδα, κερδίζει συνεχώς πόντους σε σχέση με τον Πάουλο Σόουζα αλλά το ρεπορτάζ κλείνει με την υπενθύμιση ότι βασικός στόχος είναι να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Αλέγκρι και ότι υπάρχει αισιοδοξία τις τελευταίες μέρες ότι έτσι θα γίνει τελικά.  


2 σχόλια:

  1. Ποια είναι η γνώμη σας; Ήρθε η ώρα για αλλαγή προπονητή; Αν ναι, νομίζετε ότι ο Σπαλέτι θα τα κατάφερνε στο Champions league ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύσκολη απάντηση. Αν δεν κάνει κάτι σημαντικό στην Ευρώπη ο Αλέγκρι μετά θα πάμε για τέταρτη ευκαιρία. Και τότε σίγουρα θα μετράει αντίστροφα (σε ό,τι αφορά το Champions League).

      Η ομάδα δεν παίζει καλή μπάλα παίρνει όμως τίτλους. Θεωρούμε πως ίσως κλείνει ο κύκλος του το καλοκαίρι. Με μοναδικό και βασικό γνώμονα πως δεν έχει κάτι άλλο να δώσει. Γενικά θεωρούμε πως η πορεία του είναι σε γενικές γραμμές πετυχημένη και αδίκως δέχεται τόσο μεγάλη κριτική.

      Εσυ; Τι πιστεύεις;

      Διαγραφή