15 Φεβ 2017

Κασίγιας: Η Γιουβέντους; Είναι ωραίο να ονειρεύεσαι αλλά…

Μία εβδομάδα πριν το Πόρτο-Γιουβέντους, ο Ικερ Κασίγιας βάζει στο κλίμα τους μπιανκονέρι.

Την επόμενη Τετάρτη οι μπιανκονέρι θα αντιμετωπίσουν στο Ντραγκάο τους Πορτογάλους στο πρώτο ματς για τους «16» του Champions League και ο Ισπανός τερματοφύλακας της Πόρτο έδωσε το σύνθημα στην ομάδα του.

«Ημασταν ικανοί να αποκλείσουμε στα προκριματικά την Ρόμα, μια ομάδα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Η Γιουβέντους; Μερικές φορές ο ενθουσιασμός, η θέληση και το κουράγιο μπορούν να ξεπεράσουν τις ατομικές ικανότητες του αντιπάλου», είπε ο ο Ισπανός γκολκίπερ.


«Θα έχουμε απέναντι μας έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου, μια ομάδα που είναι συνηθισμένη να παίζει προημιτελικούς, ημιτελικούς και τελικούς. Είναι ωραίο να ονειρεύεσαι αλλά πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές, να κρατήσουμε τα πόδια στο έδαφος και να σκεφτούμε βήμα-βήμα», συ,πλήρωσε ο Κασίγιας, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τον φίλο του, Τζίτζι Μπουφόν.

«Στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο θεωρείται ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Η... κόντρα μας είναι καθαρά αθλητική και ωραία, είμαστε φίλοι. Το να παίζω κόντρα στον Τζίτζι είναι πάντα ωραίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου