23 Φεβ 2017

Λιχτστάινερ: Μετά τους δύσκολους πρώτους μήνες, είμαι ξανά σημαντικός για τη Γιουβέντους

Ο Στέφαν Λιχτστάινερ αναφέρθηκε στους τελευταίου 5-6 μήνες και δεν έκρυψε τη χαρά του επειδή είναι και πάλι σημαντικός για τη Γιουβέντους.

Το χθεσινό ματς στο Ντραγκάο ήταν το πρώτο του Ελβετού στο φετινό Champions League αφού στην αρχή της σεζόν, μετά τα όσα έγιναν στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, είχε μείνει εκτός λίστας.

Τελικά ξαναμπήκε σε αυτή και παράλληλα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους μπιανκονέρι, για να αποδειχθεί με αυτό τον τρόπο ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν.


«Είμαι χαρούμενος επειδή είμαι ξανά σημαντικός για τη Γιουβέντους, μετά τους δύσκολους πρώτους μήνες της σεζόν. Πήρα ένα σημαντικό μάθημα τους τελευταίους 5-6 μήνες. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι το γκρουπ και το αποτέλεσμα. Είτε παίζω εγώ είτε ο Ντάνι Αλβες είτε κάποιος άλλος, είναι το ίδιο. Το σημαντικό είναι η ομάδα και η ομάδα είναι αυτή που νικάει πάντα. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και εμείς είμαστε μια ώριμη ομάδα και αξιοθαύμαστη ποιότητα. Οπως και να έχει, αυτό το 2-0 δεν είναι αρκετό για να μας κάνει να χαλαρώσουμε. Αυτό μπορείς να το κάνεις αν νικήσεις με 5-0. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι», τόνισε στις δηλώσεις του ο Λιχτστάινερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου