25 Φεβ 2017

Πλησιάζει η στιγμή να επιστρέψει ο Ιγκουαΐν ως αντίπαλος της Νάπολι και σκέφτεται πώς θα είναι

Για την επιστροφή του ως αντίπαλος στο Σαν Πάολο και για το πόσο ευτυχισμένος είναι στη Γιουβέντους, μίλησε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ο Αργεντίνος φορ μίλησε στο Sky Italia, όπου του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το γεγονός ότι πλησιάζει ο καιρός που θα πρέπει να επιστρέψει ως αντίπαλος στον ιταλικό νότο.

«Θα είναι μια ξεχωριστή επιστροφή. Εζησα τρία χρόνια σε αυτό το γήπεδο, σε αυτή την πόλη. Τρία πολύ όμορφα χρόνια και για μένα θα είναι μια ξεχωριστή επιστροφή, όπως για κάθε ποδοσφαιριστή που επιστρέφει στην έδρα της πρώην ομάδας του, με την οποία έζησε όμορφες στιγμές. Οταν αποφάσισα να φύγω από την Ρεάλ, σκεφτόμουν ποια ομάδα να επιλέξω και όταν εμφανίστηκε η Νάπολι, είπα στον αδερφό μου: "Πάμε!". Στη Νάπολι πέρασα τρία χρόνια, όπως πάντα λέω, υπέροχα. Είναι μια δυνατή πόλη, μια πόλη που λατρεύει το ποδόσφαιρο. Θα ευχαριστώ πάντα τους τιφόζι, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους φίλους που άφησα εκεί, γιατί ήταν τρία θαυμάσια χρόνια», είπε αρχικά ο Ιγκουαΐν και συνέχισε...


«Και μετά ήρθε και με πήρε αυτή η πολύ σπουδαία ομάδα, η Γιουβέντους. Οπως έχω πει από την πρώτη μου μέρα εδώ, δεν έχω μετανιώσει ποτέ για αυτή την απόφαση. Αντιθέτως, είμαι συνεχώς όλο και πιο σίγουρος για την απόφαση που πήρα. Νιώθω ευτυχισμένος εδώ, χαρούμενος, αισθάνομαι ότι βελτιώνομαι συνεχώς ως ποδοσφαιριστής και ειλικρινά, κάθε μέρα που περνάει, είμαι και πιο πεπεισμένος ότι πήρα την σωστή απόφαση. Για τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς, την πόλη... Το Τορίνο είναι πιο ήρεμη πόλη και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου