20 Φεβ 2017

Η Γιουβέντους τελειώνει τους Viking για τη φετινή σεζόν, σε ειρηνική διαμαρτυρία καλεί τους οπαδούς ο σύνδεσμος του Μιλάνου

Συνεχίζεται από την πλευρά της διοίκησης, η απαγόρευση κάθε διακριτικού του συνδέσμου των Viking.

Πανό, σημαίες και λάβαρα του ιστορικού και μεγάλου συνδέσμου από το Μιλάνο απέχουν για τρίτο παιχνίδι της Γιουβέντους, κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει.

Η αρχή της απαγόρευσης έγινε στο ματς με την Ιντερ (εντός), συνεχίστηκε με την Κάλιαρι (εκτός) και τώρα με την Παλέρμο (εντός).

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το forzajuve.gr, η απαγόρευση ισχύει για ολόκληρο το υπόλοιπο της σεζόν, πράγμα που σημαίνει πως δεν αναμένεται να δούμε άμεσα τα λάβαρα των Viking, εκτός κι αν αλλάξει κάτι στην επικοινωνία και τις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών.


Ο σύνδεσμος από την πλευρά του συνεχίζει να καλεί τον κόσμο σε μια ειρηνική διαμαρτυρία για την άδικη απόφαση όπως τη χαρακτηρίζει.

Θυμίζουμε πως η Γιουβέντους έχει απαγορέψει τα πανό και τις σημαίες των Viking, όχι την είσοδο των οπαδών που έχουν διαρκείας στο γήπεδο. Κάτι που μπορεί να συμβαίνει (να μην μπαίνει κάποιος στο Juventus Stadium ή να μην παίρνει εισιτήριο για τα εκτός) αλλά η κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου