20 Φεβ 2017

Την Παρασκευή μάλωσαν, τη Δευτέρα τον αποθέωσε

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι... προειδοποιεί τους συμπαίκτες του ενόψει Πόρτο και αποθεώνει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Με αφορμή το ματς της Τετάρτης, ο διεθνής αμυντικός της Γιουβέντους μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA, αρχίζοντας από την Πόρτο.

«Ισως δεν είναι τόσο δυνατή ομάδα, θεωρητικά, όσο άλλες με τις οποίες θα μπορούσαμε να κληρωθούμε αλλά από την πλευρά μας υπάρχει μέγιστος σεβασμός. Στην αρχή της σεζόν αντιμετώπισαν δυσκολίες αλλά κατάφεραν να τις ξεπεράσουν με σπουδαίο τρόπο και κόντρα σε εμάς θα μπουν να παίξουν ελεύθερα γιατί δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Για αυτό λέω ότι θα χρειαστεί πραγματικά μια σπουδαία Γιούβε ώστε να περάσουμε στον επόμενο γύρο», είπε για τους Πορτογάλος ο Μπονούτσι, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέγκρι, με τον οποίο είχε επεισόδιο την Παρασκευή στο ματς με την Παλέρμο.


«Είναι ένας προπονητής που του αρέσει να συζητάει με τους παίκτες και έχει τον τρόπο του ώστε να παίρνει από τον καθένα το καλύτερο μέσω του διαλόγου. Μερικές φορές, όμως, ξέρει πώς να... απελευθερώνει αυτή την πείνα, τον θυμό, την πνευματική ένταση που έχει αποδείξει πολλές φορές ότι έχει. Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο είναι πολύ έξυπνος γιατί ξέρει καλά να διαβάζει την ποιότητα της ομάδας και -όπως έχει αποδείξει φέτος- δουλεύει πολύ ώστε να βρει τον σωστό τρόπο για να παρατάξει την ομάδα στο γήπεδο. Τώρα βρήκε αυτό το σύστημα που αξιοποιεί τις ικανότητες μας και μας επιτρέπει να παίξουμε ένα πιο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Αλέγκρι επειδή έχει βρει αυτή τη φόρμουλα, η οποία σίγουρα θα μας δώσει πολλές χαρές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου