7 Φεβ 2017

Αλέγκρι: Για να το κλείσουμε το θέμα τον Λιχτστάινερ, υπήρξε μια παρεξήγηση και τη λύσαμε όπως έπρεπε

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Κροτόνε.

Και η αλήθεια είναι ότι ήταν μια σύντομη, σε σχέση με τις προηγούμενες, συνέντευξη Τύπου αφού Αλέγκρι και δημοσιογράφοι τα είχαν πει και πριν λίγα 24ωρα μετά το ματς με την Ιντερ.

Οπως και να έχει, ο προπονητής χαρακτήρισε καθοριστικό αυτό το σημείο της σεζόν, έκλεισε το θέμα Λιχτστάινερ και προανήγγειλε αλλαγές στην 11άδα, για λόγους ξεκούρασης, αλλά όχι και στο σύστημα.

Αναλυτικά όσα είπε για αυτά τα θέματα ο Αλέγκρι...

Για τον Λιχτστάινερ: «Για να το κλείσουμε το θέμα, υπήρξε μια παρεξήγηση και τη λύσαμε όπως έπρεπε. Ο Στέφαν κάποια στιγμή έπεσε στο έδαφος, είχε κράμπες, σήκωσε το χέρι. Οταν το είδα, πίστεψα ότι ζητούσε αλλαγή και έβαλα τον Ντάνι Αλβες. Τέλος».


Για το ματς με την Κροτόνε: «Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη, αν δεν την πάρουμε θα έχουμε πετάξει στη θάλασσα τους τρεις βαθμούς με την Ιντερ. Λείπουν πολλές νίκες ακόμη για να πάρουμε το πρωτάθλημα, χρειαζόμαστε περισσότερους από 86, όπως βλέπω τον ρυθμό των Νάπολι και Ρόμα. Εχουμε παραδείγματα θεωρητικά εύκολων αγώνων όπου χάσαμε βαθμούς τα προηγούμενα χρόνια, δεν πρέπει να γίνει αύριο κάτι τέτοιο. Η ομάδα είναι υπεύθυνη, ξέρουμε ότι είναι ένα καθοριστικό σημείο της σεζόν».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στο σύστημα ή στην 11άδα: «Στο σύστημα όχι, στην 11άδα ναι. Ο Κιελίνι θα ξεκουραστεί, ο Μαρκίζιο είχε κάποιες ενοχλήσεις στην πλάτη και δεν προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες δύο μέρες, Λεμινά και Μαντραγκόρα προπονήθηκαν αλλά θα είναι κανονικά διαθέσιμοι από την Πέμπτη. Αύριο, επομένως, είναι πιθανό να είναι βασικός ο Πιάτσα, όπως θα είναι ο Ντάνι Αλβες στη θέση του Λιχτστάινερ. Μπορεί να παίξει ο Στουράρο, είναι πιθανό να παραμείνει στην 11άδα ο Μάντζουκιτς. Στην άμυνα θα παίξει ένας εκ των Ρουγκάνι ή Μπενάτια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου