26 Φεβ 2017

Το ιταλικό αμυντικό δίδυμο του κοντινού μέλλοντος είναι στη Γιουβέντους

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι είπε τα καλύτερα για τον Ματία Καλντάρα, με τον οποίο θα αποτελεί το δίδυμο του μέλλοντος στην άμυνα της Γιουβέντους.

Ο Καλντάρα κάνει ούτως ή άλλως εντυπωσιακές εμφανίσεις φέτος με την Αταλάντα αλλά τα δύο γκολ που έβαλε στη νίκη επί της Νάπολι -για να φτάσει έτσι τα 5 συνολικά φέτος- τον έχουν κάνει πρώτο θέμα συζήτησης στην Ιταλία.

Ενας από αυτούς που μίλησε για τον μπιανκονέρο -αφού υπέγραψε και ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο- Καλντάρα είναι και ο Ρουγκάνι.


«Ο Καλντάρα είναι δυνατός, τον ξέρω γιατί παίξαμε μαζί στην εθνική κάτω των 21 ετών. Αμφότεροι πρέπει να αποδείξουμε ακόμη πολλά στο γήπεδο, έχοντας ηρεμία και δουλεύοντας πολύ», είπε σχετικά ο Ντανιέλε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον εαυτό του.

«Δουλεύω με απόλυτη ταπεινότητα και υπομονή, έχοντας ως στόχο να τα πάω πάντα καλά όταν ο προπονητής μου με καλεί. Δουλεύω και προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά».

5 σχόλια:

  1. Και οι! δυο πολύ καλοί! Πρέπει όμως να βρούμε και τερματοφύλακα, ΙΤΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιταλός δε λες τίποτα. Μία φορά έγινε το λάθος. Με τον Φαν Ντερ Σαρ που στη Γιούβε δεν έπιασε με τίποτα. Forza Juve!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουμε τον Emil audero που ειναι ιταλος ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Alex Merret λέγεται επόμενος τερματας ης Γιουβε και παίζει δανεικός στην Spal από την Ουντινεζε
    Έχουν γίνει οι πρώτες επαφές από πλευράς Μαροττα και υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία κυρίων για αγορά το καλοκαίρι για 5εκ ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή