27 Φεβ 2017

«Το πιο σημαντικό δεν είναι το πρόσωπο, δεν είναι ο Κιελίνι, ή ο Μπουφόν ή οποιοσδήποτε άλλος…»

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι περιμένει μια «θυμωμένη» Νάπολι στον αυριανό πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου και τονίζει ότι ο Λεονάρντο Μπονούτσι βάζει πάντα τη Γιουβέντους πάνω από όλα.

Οι μπιανκονέρι προετοιμάζονται για το πρώτο ραντεβού με τους παρτενοπέι, στο Juventus Stadium, στον ημιτελικό του Coppa Italia και ο Κιελίνι θεωρεί ότι η ήττα από την Αταλάντα δεν είναι καλό για τη Γιούβε.

«Θα είναι ένας όμορφος και δύσκολος ημιτελικός, η Νάπολι είναι μια ομάδα με την οποία είμαστε χρόνια σε μάχη, είναι μια ομάδα με σπουδαία ποιότητα παρά την ήττα από την Αταλάντα. Δεν περίμενα αυτή την ήττα, έγινε όμως και τώρα θα έρθουν ακόμη πιο θυμωμένοι στο Τορίνο και αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι ήταν απλά μια παρένθεση. Εμείς, όμως, θέλουμε οπωσδήποτε να προκριθούμε στον τελικό της Ρώμης για να διεκδικήσουμε ακόμη ένα τρόπαιο και θα πρέπει, ανεξάρτητα από την 11άδα μας, να είμαστε οργανωμένοι και έτοιμοι για μια δυνατή μάχη», είπε σχετικά ο διεθνής αμυντικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε κι αυτός στον Μπονούτσι μετά τα τελευταία γεγονότα.


«Σίγουρα δεν ήταν μια ήρεμη και χαλαρή εβδομάδα για τον Λέο αλλά αυτό ήταν φυσιολογικό. Στο ματς με την Εμπολι, πάντως, έδειξε πόσο επαγγελματίας είναι με την πολύ καλή εμφάνιση του. Στο τέλος της ημέρας, το πιο σημαντικό δεν είναι το πρόσωπο, δεν είναι ο Κιελίνι, ή ο Μπουφόν ή οποιοσδήποτε άλλος. Το σημαντικό είναι η ομάδα. Ο Λέο πάντα έβαζε και βάζει την ομάδα πάνω από όλα, δεν αλλάζει αυτό. Εχουμε την τύχη να διατηρούμε και οι 25 του ρόστερ μια πολύ ειλικρινή και δεμένη σχέση και ζούμε σαν μια οικογένεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου