2 Φεβ 2017

Το αγγλόφωνο ιδιωτικό σχολικό συγκρότημα που θα εγκαινιάσει σε λίγους μήνες η Γιουβέντους

Το J-Village θα είναι γεγονός σε λίγους μήνες και στην... καρδιά του θα υπάρχει και ένα μεγάλο σχολικό συγκρότημα.

Οι εργασίες συνεχίζονται στην Continassa, την περιοχή γύρω από το Juventus Stadium, για την κατασκευή της μπιανκονέρα πολιτείας. Μιας πολιτείας, η οποία θα έχει και... εκπαιδευτικό χαρακτήρα αφού η Γιούβε παρουσίασε τον τομέα WINS, δηλαδή World International School.

Πρόκειται για έναν χώρο 8.500 τετραγωνικών μέτρων, στον οποίο θα υπάρχει ένα σχολικό συγκρότημα για παιδιά από 2 ως 18 ετών, γυμναστήρια, πισίνες, αμφιθέατρο, χώρος πρασίνου και γενικά ό,τι χρειάζεται για να είναι ένα πλήρες, από όλες τις απόψεις, σχολικό συγκρότημα.


Τα εγκαίνια του, όπως τονίστηκε στη σχετική παρουσίαση, θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, ακριβώς με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, και η επίσημη γλώσσα θα είναι τα αγγλικά ενώ θα δοθεί μεγάλη έμφαση στην τεχνολογία και τη σχετική εκπαίδευση των μαθητών αφού αυτό είναι το μέλλον.

Η κατασκευή του συγκεκριμένου τομέα του J-Village θα κοστίσει γύρω στα 19,5 εκατ. ευρώ τα δίδακτρα για τον κάθε μαθητή υπολογίζονται στις 8-9.000 ευρώ ετησίως για τα πιτσιρίκια και στις 16.000 ευρώ ετησίως για όσους είναι σε ηλικία λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου