2 Φεβ 2017

Η απόλυτη ανατροπή με τον ποδοσφαιριστή που πέτυχε το πρώτο επίσημο γκολ στο Juventus Stadium

Χθες ο Στέφαν Λιχτστάινερ μπήκε στη λίστα του Champions League και σήμερα… υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Παρακολουθώντας κάποιος την πορεία του από τα μέσα Αυγούστου μέχρι σήμερα, μπορεί να μιλήσει για την απόλυτη ανατροπή.

Ο Ελβετός όταν είδε πως χάνει τη θέση του λόγω της έλευσης του Ντάνι Αλβες ήθελε να πάει στην Ιντερ. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, πίεζε τη διοίκηση να τον παραχωρήσει. Η Γιουβέντους τον τιμώρησε για τη στάση του αφήνοντας τον εκτός της λίστας του Champions League.

Ο Λιχτστάινερ έμεινε και είπε πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του. Λίγο μετά την έναρξη της σεζόν, ακούστηκε πάλι πως μπορεί να φύγει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Και κάπου εκεί τραυματίζεται ο Ντάνι Αλβες.


Ο ποδοσφαιριστής από την Ελβετία βγαίνει από τη… ναφθαλίνη. Παίζει βασικός. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι του δείχνει πως τον εμπιστεύεται ξανά, η διοίκηση τον… ξε-τιμωρεί και τώρα ο Λιχτστάινερ θα είναι παίκτης της Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι 2018.

Έτσι, ο άνθρωπος που πέτυχε το πρώτο γκολ στο Juventus Stadium θα μπορεί να κλείσει εφτά χρόνια με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, επιβεβαιώνεται η Gazzetta dello Sport και διαψεύδεται η Corriere dello Sport, οι οποίες διαφωνούσαν σε χθεσινά τους ρεπορτάζ ως προς το ποιο θα είναι το μέλλον του Στέφαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου