19 Φεβ 2017

Βίντεο με τον Αλέγκρι να τα χώνει στον Μπονούτσι

Βίντεο που κυκλοφόρησε από το σκηνικό με Αλέγκρι και Μπονούτσι, δείχνει τον προπονητή σε έξαλλη κατάσταση.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, ο διεθνής αμυντικός μίλησε με άσχημο τρόπο προς τον προπονητή και αυτός απάντησε αναλόγως. Βίντεο με το τι ακριβώς είπε ο Μπονούτσι δεν έχει έρθει στη δημοσιότητα αλλά ήρθε ένα που δείχνει πόσο εκνευρισμένος ήταν ο Αλέγκρι από την συμπεριφορά του αμυντικού.




Στο βίντεο, ο προπονητής φαίνεται να λέει στον Λεονάρντο «stai zitto», η ευγενική μετάφραση είναι «μείνε σιωπηλός» και η πιο χύμα «βούλωσέ το», στη συνέχεια τον χαρακτηρίζει «testa di cazzo» και στο τέλος, όπως φαίνεται στο βίντεο, μάλλον πετάει και ένα «vaffanculo». Οσο για την αντίδραση του Μπονούτσι, είναι να τρέξει προς τα αποδυτήρια αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

3 σχόλια:

  1. Το «testa di cazzo» δε μπορεί να γραφεί μεταφρασμένο εδώ! Ο ημιφαλακρός χαρούμενος προπονητής πρέπει να μάθει να κρατάει ένα λεκτικό επίπεδο! Τι ridicoli είναι αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε χρειάζεται να τον βρίζουμε όμως τόσο πολύ. Σίγουρα η ομάδα δεν έχει παίξει καλή μπάλα επί των ημερών του αλλά δεν είναι και εχθρός. Ανήκει στο παρελθόν χωρίς ιδέες και δημιουργικότητα; Μαζί σου. Αλλά είναι ένας προπονητής που γράφει ιστορία με τη Γιουβέντους, τουλάχιστον σύμφωνα με τους τίτλους και τους αριθμούς.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Οκ.. έχετε δίκιο. Το ``ημιφαλακρός`` δεν το ξαναγράφω. Για το ``χαρούμενος `` είναι σα να κάνω μετάφραση το επίθετό του Allegri στα ελληνικά.., για το χιούμορ.. Αλλ, έχετε δίκιο.

      Διαγραφή