18 Φεβ 2017

Ο Μπενάτια θυμήθηκε τη μεγάλη περσινή ρεβάνς στο Μόναχο μεταξύ της Μπάγερν και της Γιούβε

Ο Μεχντί Μπενάτια τόνισε ότι θέλει το μέλλον του να είναι στη Γιουβέντους και θυμήθηκε πώς την έβλεπε ως αντίπαλο πέρυσι στα ματς με την Μπάγερν.

Ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε ως βασικός, για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από το Κόπα Αφρικα, στο χθεσινό 4-1 με την Παλέρμο και σε σημερινές δηλώσεις του στο Sky Italia ευχήθηκε ανάλογη συνέχεια.

«Ο στόχος μου από εδώ και πέρα είναι να παίζω. Να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα ματς και να είμαι καλός. Και πάνω από όλα, φυσικά, να μην έχω άλλο τραυματισμό, να ηρεμήσω από αυτό το θέμα», είπε ο Μπενάτια, ο οποίος σε ερώτηση για το μέλλον του, απάντησε: «Το μέλλον μου το σκέφτομαι στη Γιούβε».

Από εκεί και πέρα, με αφορμή το ματς με την Πόρτο που πλησιάζει, ο Μαροκινός ρωτήθηκε για το πώς αντιμετώπισε η Μπάγερν την Γιουβέντους πέρυσι, ειδικά στη ρεβάνς μετά το 2-2 στο Τορίνο.


«Δεν υποτιμήσαμε τη Γιούβε, γιατί η Γιούβε ξέρουμε όλοι ποια είναι και όταν έγινε η κλήρωση ήμασταν όλοι μαζί και σας διαβεβαιώνω ότι κανείς δεν ήταν χαρούμενος για αυτό το ζευγάρι. Ξέραμε ότι κόντρα σε ιταλικές ομάδες και ειδικά κόντρα στη Γιουβέντους είναι πάντα δύσκολο. Στη ρεβάνς του Μονάχου η Γιούβε έκανε πραγματικά σπουδαίο ματς, άρχισε πολύ καλά, συνέχισε πολύ καλά και μας είχε βάλει πολύ δύσκολα. Στο τέλος η πρόκριση πήγε στην Μπάγερν αλλά θυμόμαστε όλοι τι ματς ήταν αυτό, τι εμφάνιση είχε κάνει η Γιουβέντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου