16 Φεβ 2017

Το «like» του Ντιμπάλα που προκάλεσε συζητήσεις

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του για ανανέωση του συμβολαίου, ο Πάουλο Ντιμπάλα προχώρησε σε μια κίνηση που προκάλεσε -εν γνώσει του- νέα σενάρια.

Ο Αργεντίνος δήλωσε χθες ότι στο τέλος του μήνα, με την άφιξη του μάνατζερ του, θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους μπιανκονέρι αλλά φαίνεται ότι του αρέσει να προκαλεί συζητήσεις. Και από ένα σημείο κι έπειτα, θα γίνει εκνευριστικό αυτό το πράγμα...


Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του λοιπόν, ο Ντιμπάλα αποφάσισε να κάνει «like» σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να πανηγυρίσει τη νίκη της ομάδας του επί της Νάπολι. Και από την στιγμή που έκανε αυτό το like ο Αργεντίνος, άρχισαν ξανά τα ισπανικά σενάρια για επιθυμία του να πάει στην Ρεάλ.

Το ήξερε ο Πάουλο ότι θα υπάρξουν νέα σενάρια αλλά παρ' όλα αυτά το έκανε. Αλλά και πώς κάνεις «like» σε ένα παίκτη-ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσεις στην επόμενη φάση του θεσμού;

1 σχόλιο:

  1. Για μενα εχει ηδη αρχισει να γινεται εκνευριστικο. υπαρχει και ενας Σαντσεζ που περιμενει. αν θελει Ρεαλ, δεν κραταμε κανεναν. ας φυγει οπως ο Πογκμπα και να δουμε και αυτον την πορεια του. Γιωργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή