27 Φεβ 2017

Αυστηρό μήνυμα της διοίκησης της Γιουβέντους σε προπονητή και παίκτες

«Σταματήστε τα λάθη και πατήστε γκάζι», είναι το μήνυμα της διοίκησης της Γιουβέντους προς την ομάδα, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Μπαίνοντας στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, λίγο πριν την τελική ευθεία, τα δεδομένα είναι καλά για τους μπιανκονέρι: 1η θέση στη Serie A με +7, παρουσία στον ημιτελικό του Coppa Italia, ουσιαστικά εξασφαλισμένη πρόκριση στους «8» του Champions League μετά το εκτός έδρας 2-0 επί της Πόρτο στο πρώτο ματς.

Η Γιουβέντους είναι μέσα σε όλους τους στόχους της παρά τα προβλήματα τραυματισμών ή πειθαρχίας που παρουσιάστηκαν το προηγούμενο διάστημα και η διοίκηση φρόντισε να στείλει το μήνυμα της στους παίκτες. Οπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, οι διοικούντες έδειξαν ότι στηρίζουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην υπόθεση Μπονούτσι και φρόντισαν να κάνουν σαφές ότι δεν θα ανεχθούν πλέον το παραμικρό πειθαρχικό παράπτωμα.


«Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια και φυσικά δεν επιτρέπεται καμία λάθος συμπεριφορά από εδώ και πέρα. Το κεφάλι κάτω και πατήστε γκάζι», είναι το μήνυμα που πέρασαν οι Μπέπε Μαρότα και Πάβελ Νέντβεντ στους μπιανκονέρι, με τον στόχο να είναι σαφής: Διεκδίκηση ως το τέλος όλων των στόχων που έχουν τεθεί. Στο Τορίνο πιστεύουν ότι η ομάδα έχει όσα χρειάζεται για να πετύχει σε όλα τα μέτωπα και περιμένουν πλέον άψογη συμπεριφορά από όλους και άψογα αποτελέσματα κόντρα σε όλους.

2 σχόλια:

  1. Η Διοίκηση, όπως λέει τουάχιστον, θέλει να κάνε την ομάδα Νο1 ή τουλαχιστον στα Νο1 παγκοσμιως! Συμφωνώ.. κάνει τα πάντα, τα αποτελέσματα και το 9πιθανότατα 6ο0 σερί πρωτάθλημα οφείλονται σ` αυτήν!
    ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΦΑΝΩ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ! ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΙ` ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΗΛΟΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ 41 ΧΙΛ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Νο1! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ1 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΩΝ 52 ΧΙΛ. E BASTA! ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΓΕΜΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΗΜΑ1 ΤΟ ΠΑΝΩ 3ο ΔΙΑΖΩΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ FRIENDS ARENA ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ, ΔΗΛ. ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΣΕ ΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚ ΑΥΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ YOU TUBE ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ:>https://www.youtube.com/watch?v=ITaxC0Gb6GM ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ Νο1 ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΛΕΦΤΑ, ΔΟΞΑ Κ.Τ.Λ., ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΑ.., ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΗ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΑΛΗΘΕΙΑ1 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΗΛΟΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ..!! ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΕΔΩ > https://www.youtube.com/watch?v=ITaxC0Gb6GM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι, δεν είναι δυνατόν η Ατλέτρικο Μπιλμπάο, σε μια πόλη με το 1/3 του Τορίνο, να κάνει καινούριο γήπεδο με 52 χιλ. και εμείς, με τον τριπλάσιο πληθυσμό, με 41χι. Εξάλλου, γιατί πρέπει να είναι πάντα οοκληρωτικά γεμάτο; Γιατί να μη μπορεί δηλ. ένας Τορινέζος να πάρει την κοπέλα του τελευταία στιγμή, κάποιο απόγευμα ή κάποιο βράδυ, και να αποφασίσουν να πάνε να δούνε τη Γιούβε, αντί να πάνε κάπου αλλού; Γιατί να είναι πάντα ο ένας πάνω στον άλλο και να μη φαίνεται και γιγάκι ευρύχωρο και πιο άνετο;;

      Διαγραφή