27 Φεβ 2017

Σπαλέτι και Πιόλι τα είπαν καλύτερα απ’ ό,τι θα τα έλεγε ένας Γιουβεντίνος

Μετά το Ιντερ-Ρόμα 1-3, οι δύο πλευρές τα λένε τα πράγματα καλύτερα κι από ό,τι θα τα έλεγε ένας Γιουβεντίνος.

Οι τζαλορόσι πέρασαν από το Μεάτσα παίρνοντας σημαντική νίκη και στις δηλώσεις του ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είπε: «Η Ρόμα νίκησε δίκαια. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι διαιτητές, αντιθέτως, το να μιλάνε κάποιοι συνεχώς για διαιτητές σημαίνει ότι μειώνουν τους ποδοσφαιριστές της Ρόμα και τη νίκη που πέτυχαν. Ολη την εβδομάδα όλοι οι πρώην παίκτες ή παράγοντες της Ιντερ έκαναν κατάληψη στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές για να μιλάνε συνεχώς για τη διαιτησία. Προσπαθούν να εξηγήσουν ότι η διαφορά ανάμεσα στη Ρόμα και στην Ιντερ οφείλεται στη διαφορά των πέναλτι που έχουν δοθεί στην κάθε ομάδα».

Το τελευταίο ήταν σπόντα για τον Στέφανο Πιόλι, ο οποίος είχε πει πριν το ματς ότι «αγωνιστικά είμαστε πολύ κοντά στη Ρόμα, εκεί που είμαστε μακριά είναι στα πέναλτι αφού αυτοί έχουν πάρει 12 και εμείς μόνο δύο». Τα 12, τελικά, έγιναν 13 χθες και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πόσα θα δοθούν ακόμη στους Ρωμαίους μέχρι το τέλος της σεζόν γιατί έχουμε και τρεις μήνες μπροστά μας. Οπως και να έχει, οι Μιλανέζοι είχαν πολλά νεύρα χθες για τη διαιτησία, θεωρώντας ότι δεν τους δόθηκε καθαρό πέναλτι και παράλληλα δόθηκε ανύπαρκτο στους τζαλορόσι.


Με λίγα λόγια, ο προπονητής της Ρόμα λέει ότι η Ιντερ κλαίγεται συνεχώς για τη διαιτησία και η Ιντερ λέει ότι η Ρόμα ευνοείται σταθερά από τη διαιτησία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Αν τα έλεγε κάποιος Γιουβεντίνος αυτά, δεν θα τα δέχονταν. Γι' αυτό, ας τους αφήσουμε να πουν μόνοι τους -και οι μεν και οι δε- αυτές τις αλήθειες. Καλύτερα έτσι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου