28 Φεβ 2017

Ο αμυντικός-θαύμα μιλάει για το μέλλον του στη Γιουβέντους

Ο Ματία Καλντάρα μίλησε στη La Stampa για το παρόν, το μέλλον και τον Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Ο νεαρός αμυντικός έβγαλε μάτια στη νίκη της Αταλάντα επί της Νάπολι και είναι μόνιμο θέμα συζήτησης, με αφορμή και το γεγονός ότι τον Ιανουάριο υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τη Γιουβέντους.

«Σήμερα, βλέποντας τον Μπουφόν και την άμυνα, βλέποντας την Γιούβε στο Champions League, μου φαίνεται κάτι τεράστιο. Στο κάτω-κάτω, φέτος ζω την πρώτη μου σεζόν στη Serie A, μην το ξεχνάμε αυτό», είπε στη La Stampa ο Καλντάρα, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Ρουγκάνι, με τον οποίο θα αποτελούν το αμυντικό δίδυμο των επόμενων χρόνων.

«Ο Ρουγκάνι είναι εκπληκτικός τύπος, κομψός στο γήπεδο και σοβαρός εκτός γηπέδου. Θα ήταν το ιδανικό για μένα να ακολουθήσω την δική του πορεία. Προς το παρόν, όμως, ας περιμένουμε το 2018. Αν αλλάξει κάτι και έρθω στη Γιουβέντους νωρίτερα, θα το δούμε. Δεν εξαρτάται από μένα αυτό», τόνισε σχετικά ο Καλντάρα και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας για ποιο λόγο είναι υπερήφανος.


«Για έναν νεαρό αμυντικό όπως εγώ, νομίζω πως το καλύτερο είναι να ξέρει τι τον περιμένει, γιατί αυτό προσφέρει ηρεμία και μπορείς να ζεις χωρίς αβεβαιότητα. Ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθώ και θα το κάνω παιχνίδι με παιχνίδι. Μόνο έτσι θα μπορέσω να είμαι έτοιμος για τη Γιουβέντους. Η Γιούβε επιλέγει πάντα τους καλύτερους και αυτό για μένα πρέπει να είναι λόγος υπερηφάνειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου