24 Φεβ 2017

Μότζι: Με όλα αυτά που έγιναν, ο Αλέγκρι αποδείχθηκε νικητής και παράλληλα δικαιώθηκε

Ο Λουτσιάνο Μότζι σχολίασε τον αποκλεισμό του Λεονάρντο Μπονούτσι από το ματς του Οπόρτο, αναφέροντας ένα περιστατικό με τους Ιμπραΐμοβιτς-Ζεμπινά.

Ο πρώην γενικός διευθυντής της Γιουβέντους ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και ερωτηθείς για την απόφαση του Αλέγκρι να αφήσει στην εξέδρα τον Μπονούτσι, μετά το επεισόδιο που είχαν, χαρακτήρισε «νικητή» τον προπονητή και θυμήθηκε ένα ανάλογο περιστατικό στα δικά του χρόνια.


«Με όλα αυτά που έγιναν, ο Αλέγκρι αποχδείθηκε νικητής αφού έκανε τις σωστές αλλαγές στο ματς και παράλληλα δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι άφησε εκτός τον Μπονούτσι. Είναι ένα περιστατικό που θα κάνει καλό στον Λεονάρντο, αν και μπορεί να το χειριζόμουν αλλιώς. Θα μπορούσαν, για παράδειγμα, να πουν ότι ο Μπονούτσι έχει μια ελαφριά ίωση και είναι προτιμότερο να μείνει στο Τορίνο. Κάποτε, όταν ήμουν στη Γιουβέντους, είχε συμβεί κάτι ανάλογο με τους Ιμπραΐμοβιτς-Ζεμπινά και ανακοινώσαμε ότι ο Γάλλος θα έμενε εκτός από ένα ματς επειδή είχε γαστρεντερίτιδα. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι είχε ένα πρησμένο μάτι», είπε ο Lucky Luciano.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου