24 Φεβ 2017

Το τελεσίγραφο που έστειλε ο Αλέγκρι στη διοίκηση: Με στηρίζετε ή φεύγω

«Με στηρίζετε ή φεύγω», ήταν το μήνυμα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προς τη διοίκηση για την υπόθεση Μπονούτσι, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Οπως γράφει η εφημερίδα σε σημερινό της ρεπορτάζ, στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου, μία μέρα μετά το ματς με την Παλέρμο, οι Μπέπε Μαρότα και Πάβελ Νέντβεντ ήταν στο Βινόβο για να έχουν τετ α τετ με τους Αλέγκρι και Μπονούτσι.

Το κλίμα ανάμεσα στους δύο, σύμφωνα με την GdS, δεν ήταν και το καλύτερο ενώ κανείς από τους δύο δεν έδειχνε διατεθειμένος να κάνει πίσω. Ειδικά ο προπονητής κάποια στιγμή, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, είπε προς τη διοίκηση πως ή θα τον στηρίξει στην απόφαση του να αφήσει εκτός τον Μπονούτσι από το πρώτο ματς με την Πόρτο, ή θα παραιτηθεί άμεσα.


Ετσι, ο Μαρότα έδωσε την συγκατάθεση του ενώ παράλληλα ζητήθηκε από τον Λεονάρντο να απολογηθεί, εξηγώντας του ότι η διοίκηση βάζει πάνω από όλα την ομάδα και ότι είμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην υπόλοιπη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου