12 Φεβ 2017

Όταν οι φίλαθλοι νιώθουν περήφανοι για μία ενέργεια αλλά οι ίδιοι μικραίνουν από μόνοι τους την ομάδα τους

Η ομάδα που έχει αλλάξει τρεις προπονητές μέσα στη σεζόν. Η ομάδα που αποκλείστηκε από το Europa League από τους ομίλους. Η ομάδα που ήταν στο -15 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Αρθρογραφία | Ποδόσφαιρο

Ε, οι οπαδοί αυτής της ομάδας κουνούσαν μαντήλι για να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία στο ματς με τη Γιουβέντους. Ο απόλυτος βιασμός της νοημοσύνης.

Η Ιντερ του Μάσιμο Μοράτι που έκανε 17 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα, και αν δεν στηνόταν αυτή η φάρσα που κατέστρεψε το ιταλικό ποδόσφαιρο, θα έκανε άλλα τόσα, ε, αυτή η Ιντερ που έκανε τρεμπλ, δεν μπόρεσε ποτέ να καταξιωθεί στη συνείδηση του ουδέτερου φιλάθλου.

Η Ιντερ του Μάσιμο Μοράτι έβαλε τα θεμέλια και πάνω εκεί χτίζει όποιος κι αν ακολουθεί, Ινδονήσιος, Κινέζος, Ινδός… Η κλάψα, η διαμαρτυρία και αποποίηση της ευθύνης. Αυτή είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά που έχει αφήσει ο παράγοντας που μάλλον θα έβγαινε πρώτος αν γινόταν ποτέ μια ψηφοφορία για τον πιο αποτυχημένο παράγοντα στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.


Οι οπαδοί της Ιντερ, αυτοί που πριν τρεις μήνες διαμαρτύρονταν στη διοίκησή τους πως τους κάνει και πάλι ανέκδοτο στην Ιταλία, κούνησαν λέει μαντήλια στο ματς με την Εμπολι για να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία στο Deerby d’ Italia με τη Γιούβε.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που σε κάνουν υπερήφανο και κάποιες άλλες που σε χαρακτηρίζουν. Πιθανότητα οι οπαδοί της Ιντερ σήμερα θα νιώθουν περήφανοι γι’ αυτή τη στιγμή. Και όμως, είναι οι στιγμές που σε χαρακτηρίζουν. Και οι στιγμές που οι φίλαθλοι μικραίνουν από μόνοι τους την ομάδα τους.



Αυτά παθαίνεις όταν έχεις μάθει τόσα χρόνια με πρόεδρο τον Μάσιμο Μοράτι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου