12 Φεβ 2017

Η δήλωση που θα κάνει τον Μοράτα κόκκινο πανί στα ματς της Νάπολι με τη Ρεάλ και ο σκληρός πυρήνας των Ιταλών της Γιουβέντους

Ο Αλβαρο Μοράρα παραχώρησε συνέντευξη στην Corriere dello Sport ενόψει του Ρεάλ-Νάπολι και δεν γινόταν να μην αναφερθεί στη Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα είπε για τους μπιανκονέρι ο Ισπανός επιθετικός...

Για το αν περιμένει τα ματς με τη Νάπολι σαν Γιουβεντίνος: «Θέλω πάντα να νικάω αλλά παραδέχομαι ότι θα είμαι ακόμη πιο χαρούμενος αν νικήσουμε τη Νάπολι, λόγω του γιουβεντίνικου παρελθόντος μου»

Για το αν θα υπέγραφε για τελικό Ρεάλ-Γιουβέντους στο Champions League: «Η Γιούβε είναι η Γιούβε και πρέπει να στοχεύει στο μάξιμουμ. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα μου άρεσε αυτό το ζευγάρι αλλά από την άλλη, αν είναι να πάμε τελικό και να χάσουμε, προτιμώ να χάσουμε από τη Γιουβέντους και όχι από άλλους».

Για το ποιος του λείπει περισσότερο από τους πρώην συμπαίκτες του: «Ολοι αλλά περισσότερο ο σκληρός πυρήνας των Ιταλών. Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μαρκίζιο ήταν καθοριστικοί στην προσαρμογή μου στη Γιουβέντους και στο Τορίνο. Αν δεν είχα βρει τόσο καλά αποδυτήρια, δεν θα τα είχα πάει τόσο καλά.


Από εκεί και πέρα, θέλω να πω κάτι για πρώτη φορά... Δυστυχώς δεν άνηκα 100% στη Γιουβέντους και αυτό επηρέασε την κατάσταση. Την επηρέασε επειδή σε ορισμένα ματς η ομάδα, δικαίως, βασιζόταν σε ποδοσφαιριστές που ανήκουν 100% στη Γιουβέντους γιατί ήξεραν ότι υπήρχε η πιθανότητα, όπως και έγινε, να κάνει η Ρεάλ χρήση της οψιόν επαναγοράς μου, ήξεραν ότι μπορούσαν να με χάσουν. Αν άνηκα 100% στη Γιουβέντους τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Για το αν νοσταλγεί την Ιταλία και τη Γιουβέντους: «Δεν είμαι Ιταλός αλλά έδωσα τα πάντα για την μπιανκονέρα φανέλα και ήμουν διατεθειμένος να παραμείνω εκεί για πολλά χρόνια, η Γιουβέντους το ήξερε αυτό. Το πρόβλημα ήταν η κλήση από την Ρεάλ, η οποία ήταν το όνειρο μου από μικρό παιδί. Χωρίς την οψιόν επαναγοράς μου από την Ρεάλ, θα έπρεπε να με διώξουν για να φύγω από το Τορίνο».

1 σχόλιο:

  1. "Once bianconero,always bianconero...!"
    Bianconero όχι στην φανέλα, αλλά στο από μέσα της...
    Grazie Alvaro... Πιο ουσιαστικά Juventino από τους περισσότερους αυτήν την στιγμή στο roster. (με εξαίρεση 5-6)
    ForzaJuve FinoAllaFine MorataComeBack

    ΑπάντησηΔιαγραφή