11 Φεβ 2017

Αλέγκρι: Ελπίζω να κάνω άλλα 300 ή 400 παιχνίδια ως προπονητής της Γιουβέντους γιατί είμαι πολύ καλά εδώ

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Κάλιαρι, παραχώρησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους...

Για το ματς: «Αντιμετωπίζουμε μια Κάλιαρι που εντός έδρας έχει αποτελέσματα ομάδας που πάει για 5η-6η θέση. Σε 11 ματς έχουν 7 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόνο δύο ήττες από Φιορεντίνα και Νάπολι. Είναι μια γρήγορη ομάδα, σκοράρει πολλά γκολ και έχει παράδοση καλών αποτελεσμάτων στην έδρα της κόντρα στους μεγάλους. Για εμάς είναι μια καθοριστική περίοδος, η Νάπολι νίκησε χθες, η Ρόμα έχει ένα θεωρητικά εύκολο ματς, οπότε πρέπει να νικήσουμε για να τις κρατήσουμε σε απόσταση. Επίσης, πρέπει για πρώτη φορά φέτος να κάνουμε 5η σερί νίκη».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές: «Θα δω πώς θα πάει και η σημερινή προπόνηση, σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές γιατί είναι όλοι καλά και έτσι έχω τη δυνατότητα να ξεκουράσω όποιον το χρειάζεται. Επιστρέφουν στην 11άδα οι Κιελίνι και Αλεξ Σάντρο, πιστεύω και ο Κουαδράδο. Από εκεί και πέρα, πρέπει να δω αν αριστερά θα παίξει ο Μάντζουκιτς ή ένας εκ των Πιάτσα-Στουράρο. Ο Μαρκίζιο ήταν καλύτερα χθες, θα δούμε σήμερα. Πρέπει να δω τον Κλαούντιο, τον Κεντίρα, τον Πιάνιτς που δέχθηκε ένα χτύπημα με τη Κροτόνε. Ο Ρινκόν έκανε καλό ματς, ο Στουράρο είναι καλά».


Για το μέλλον του και τι σήμαινε το «δεν επιβεβαιώνω και δεν διαψεύδω τίποτα»: «Πώς μπορώ να διαψεύσω κάτι που δεν είπα ή να επιβεβαιώσω κάτι που δεν υπάρχει; Είμαι στη Γιουβέντους, έχω συμβόλαιο για ακόμη 1,5 χρόνο και είμαι πολύ καλά εδώ, όπως έχω ξαναπεί. Τώρα σκεφτόμαστε να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και μετά θα κάτσουμε στο τραπέζι με τη διοίκηση και θα συζητήσουμε για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας. Ο,τι γράφεται ή λέγεται αυτή την περίοδο είναι μόνο σενάρια, τίποτα άλλο».

Για το γεγονός ότι αύριο θα συμπληρώσει 100 ματς στον πάγκο της Γιουβέντους και το κάνει έχοντας τον μεγαλύτερο μέσο όρο βαθμών σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο: «Χαίρομαι για τα ως τώρα αποτελέσματα αλλά δεν μένω εκεί. Αύριο έχουμε αγώνα. Ελπίζω να κάνω άλλα 300 ή 400 παιχνίδια ως προπονητής της Γιουβέντους γιατί είμαι πολύ καλά εδώ. Ολα τα άλλα, το ξαναλέω, είναι σενάρια. Εχω άψογη σχέση με τη διοίκηση και τους είχα πει ότι αν ποτέ νιώσω ότι θέλω να φύγω, θα είναι οι πρώτοι που θα το μάθουν».

Για τον θόρυβο που προκλήθηκε μετά το ματς με την Ιντερ: «Πέρασε μια εβδομάδα, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να μιλάμε για αυτό. Θα πω μόνο ότι η Γιουβέντους νίκησε δίκαια έναν σημαντικό αντίπαλο, μια ομάδα που άρχισε στραβά το πρωτάθλημα και αυτό είναι καλό για εμάς γιατί έμεινε από νωρίς πίσω ένας διεκδικητής του τίτλου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».


Για τον Ντάνι Αλβες που επέστρεψε στην 11άδα κόντρα στην Κροτόνε: «Επέστρεψε μετά από απουσία τριών μηνών, έκανε καλό ματς και αυτό με κάνει αισιόδοξο για την τελική ευθεία της σεζόν. Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, ένας πρωταθλητής, θα είναι σημαντικός για εμάς στο τελικό μέρος της σεζόν».

Για το αν θα παίξει ο Μπενάτια: «Επέστρεψε σε πολύ καλή κατάσταση από το Κόπα Αφρικα και μπορεί να μου δώσει τη δυνατότητα να ξεκουράσω τον Μπονούτσι. Με δεδομένο ότι έχω στο ρόστερ πέντε κεντρικούς αμυντικούς του ίδιου επιπέδου, είναι καλό που και που να ξεκουράζεται κάποιος».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Μπαρτσάλι: «Ελπίζω να είναι διαθέσιμος από την ερχόμενη εβδομάδα για το ματς με την Παλέρμο, πριν τον πρώτο αγώνα με την Πόρτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου