8 Φεβ 2017

Η «σιωπηρή» τιμωρία του Ντιμπάλα

Τα περιστατικά του Πάουλο Ντιμπάλα και του Στέφαν Λιχτστάινερ ταρακούνησαν τις σχέσεις που υπάρχουν στα αποδυτήρια της Γιουβέντους.

Είναι φανερό πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν τα πάει καλά με όλους τους παίκτες τους, αυτό βέβαια εξαρτάται και από τον χαρακτήρα του κάθε ποδοσφαιριστή.

Την αρχή έκανε ο Αργεντίνος στο ματς με τη Σασουόλο και συνέχεια έδωσε ο Ελβετός στο ματς με την Ιντερ. Και στις δύο περιπτώσεις η διοίκηση δεν πήρε θέση. Αφησε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους.

Για τον Λιχτστάινερ (καθώς είχε προηγηθεί η επανεμφάνισή του στη λίστα του Champions League και η ανανέωση του συμβολαίου του) δεν μπορούσαν να γίνουν και πολλά. Για τον μικρό Πάουλο, κάτι έχει κάνει.


Δεν έχει προχωρήσει ακόμη την περιβόητη ανανέωση του δικού του συμβολαίου. Οχι πως θ’ αλλάξει κάτι συνταρακτικό στην επόμενη μέρα, αφού τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους, απλά πρέπει να δεχτεί ένα μικρό ταρακούνημα και ο Ντιμπάλα.

Αφήστε που δεν μπορείς να… επιβραβεύσεις κάποιον που δημιούργησε σκηνικό με τον προπονητή ανανεώνοντας του το συμβόλαιο. Στον Λιχτστάινερ δεν πρόλαβε. Την έκανε εκ του ασφαλούς ο Ελβετός…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου