2 Φεβ 2017

Η συγκίνηση και η… ντροπή του Πάβελ Νέντβεντ

Ο Πάβελ Νέντβεντ είπε τα καλύτερα για τους οπαδούς της Γιουβέντους και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη διοίκηση και την ομάδα.

Ο Τσέχος, ως αντιπρόεδρος, μίλησε στο Radio Vecchia Signora, το επίσημο ραδιόφωνο του ομώνυμου φόρουμ των μπιανκονέρι οπαδών, και αναφέρθηκε αρχικά στην αγάπη των τιφόζι.

«Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς, είστε τόσο σπουδαίοι στον τρόπο με τον οποίο δείχνετε την αγάπη σας και αξίζετε να σας δώσουμε χαρές. Η Γιούβε έχει πάντα την εκτίμηση όλων για την δύναμη της τόσο εντός γηπέδου όσο και ως διοίκηση και αυτό με κάνει χαρούμενο. Ελπίζω μια μέρα να ανταποδώσω αυτή την αγάπη, γιατί αυτό το κλαμπ είναι πραγματικά μια grande Signora. Για την αγάπη σας δεν έχω λόγια, συγκινούμαι και... ντρέπομαι πάντα για την αγάπη που μου δείχνετε ακόμη και τώρα», είπε σχετικά ο Πάβελ, από τον οποίο ζητήθηκε ένα σχόλιο για τη διοίκηση...


«Εχουμε ένα φανταστικό γκρουπ παραγόντων και νομίζω πως αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Η Γιουβέντους μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να μπω στη διοίκηση και δεν έχασα πολύ χρόνο μέχρι να καταλάβω πώς δουλεύει μια διοίκηση σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ», ήταν τα λόγια του Νέντβεντ, ο οποίος αναφορικά με την ομάδα είπε: «Εχουμε μια ωραία ομάδα με ποδοσφαιριστές που διασκεδάζουν, ελπίζω αυτό να το δούμε και την Κυριακή με την Ιντερ. Νομίζω πως ο προπονητής και οι συνεργάτες του ήταν πάρα πολύ καλοί στο να καταλάβουν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξουμε σύστημα».

Τέλος, σχετικά με τις μεταγραφές, τόνισε ότι «ενισχύσαμε την ομάδα με άριστο τρόπο το καλοκαίρι κατά τη γνώμη μου, έχοντας υπολογίσει ότι στους πρώτους μήνες της σεζόν θα είχαμε κάποιες δυσκολίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου