2 Φεβ 2017

Πώς σχολίασαν Σπαλέτι και Τότι το «πολύ γενναιόδωρο» πέναλτι που τους έστειλε στον ημιτελικό του κυπέλλου

Ας δούμε πώς σχολίασαν οι Φραντσέσκο Τότι και Λουτσιάνο Σπαλέτι το πέναλτι με το οποίο η Ρόμα προκρίθηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Οι τζαλορόσι τα έβρισκαν σκούρα απέναντι στην Τσεζένα στο Ολίμπικο και τελικά χρειάστηκαν ένα πέναλτι στο 95' για να νικήσουν με 2-1 και να πάρουν το εισιτήριο για τους «4», όπου θα παίξουν με την Λάτσιο.

Οι δημοσιογράφοι της RAI που περιέγραφαν το ματς χαρακτήρισαν «πολύ γενναιόδωρο» το πέναλτι που πήραν οι Ρωμαίοι στο 95’ ενώ και τα υπόλοιπα ΜΜΕ, ουσιαστικά, προσπάθησαν να πουν ή να γράψουν... ευγενικά ότι ήταν δώρο.


Ας δούμε τώρα τι είπε για αυτό το πέναλτι ο Τότι, ο οποίος το εκτέλεσε εύστοχα, έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι ο αρχηγός της Ρόμα, όπως έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια, είναι κατά της αδικίας.

«Νομίζω πως είναι προφανές, ήταν καθαρότατο πέναλτι, ο Στρούτμαν πρόλαβε τον τερματοφύλακα και αυτός τον ανέτρεψε», ήταν το σχόλιο του. Ο δε Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος την Κυριακή φώναζε για τη διαιτησία μετά την ήττα από την Σαμπντόρια, είπε το εξής: «Κατά τη γνώμη μου είναι πέναλτι, αν και μάλλον θα εκνευριστώ αν δοθεί τέτοιο πέναλτι εις βάρος μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου