28 Φεβ 2017

Η δήλωση του Σπαλέτι που ερμηνεύεται ως η... πρώτη του (!) ως προπονητής της Γιουβέντους

Η δήλωση του Λουτσιάνο Σπαλέτι για τα συνεχή παράπονα της Ιντερ για τη διαιτησία, ερμηνεύεται από κάποιους ως η πρώτη του δήλωση σαν... προπονητής της Γιουβέντους.

Ο τεχνικός της Ρόμα ήταν εκνευρισμένος με την συμπεριφορά των νερατζούρι μετά τη νίκη της ομάδας του στο Μεάτσα το βράδυ της Κυριακής και αναφέρθηκε στους πρώην ποδοσφαιριστές και παράγοντες της Ιντερ που έκαναν κατάληψη, όπως είπε, στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές όλη την εβδομάδα για να μιλάνε για τη διαιτησία.

Αυτή η δήλωση του Σπαλέτι, λοιπόν, από ορισμένους δημοσιογράφους ερμηνεύεται σαν σημάδι ότι όντως κάτι τρέχει με τη Γιούβε. Οτι με αυτή τη δήλωση, δηλαδή, ο Σπαλέτι κερδίζει πόντους στις τάξεις των οπαδών των μπιανκονέρι και ότι ήταν μια δήλωση που δεν βοήθησε στο να σταματήσουν οι φήμες για συζητήσεις με τη Γιουβέντους αλλά μάλλον πέτυχε το αντίθετο.


Οπως και να έχει, ο χρόνος θα δείξει αν όντως ο Σπαλέτι θα ανέβει στο Τορίνο ή αν θα παραμείνει εκεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ή θα έρθει κάποιος άλλος, σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει.

Σχετικά θέματα

Σπαλέτι και Πιόλι τα είπαν καλύτερα απ’ ό,τι θα τα έλεγε ένας Γιουβεντίνος. Μετά το Ιντερ-Ρόμα 1-3, οι δύο πλευρές τα λένε τα πράγματα καλύτερα κι από ό,τι θα τα έλεγε ένας Γιουβεντίνος. Διαβάστε περισσότερα »


2 σχόλια:

  1. Δηκ. λέτε από τον ημικάμπριο επί της κεφαλής (ημιφαλακρό δηλ.) και Allegri =``χαρούμενο`` (κατά προσέγγιση, μετάφραση) να πάμε στον πλήρως cabrio επί της κεφαλής (απόλυτη φαλάκρα δηλ) και Spalletti =``ωμούλη (κατά προσέγγιση, μετάφραση);;;;; ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΩ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! FORZA LA JUVENTUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή