5 Φεβ 2017

Το σενάριο να δώσει η Ρεάλ τον Μοράτα και ένα καλό ποσό για να πάρει τον Ντιμπάλα

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Αλβαρο Μοράτα στη Ρεάλ Μαδρίτης και οι Ισπανοί το εμπλέκουν με αυτό του Πάουλο Ντιμπάλα.

Καθημερινό φαινόμενο τείνει να γίνει πλέον το να συζητούν οι Ισπανοί για το πού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Μοράτα.

Στη Ρεάλ, πάντως, είναι δύσκολο να παραμείνει αφού βλέπει ότι δεν είναι βασικός παρά το γεγονός ότι σκοράρει κάθε φορά που μπαίνει αλλαγή και φέρεται να έχει αποφασίσει ότι το καλύτερο για τον ίδιο είναι να αποχωρήσει. Για πού όμως;


Χθες Σάββατο οι Ισπανοί έγραφαν ότι ο Μοράτα θα πουληθεί το καλοκαίρι με 60-70 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι μετά από εισήγηση του Αντόνιο Κόντε. Μία μέρα μετά, σήμερα Κυριακή δηλαδή, ο Μοράτα φέρεται να είναι ένα από τα «όπλα» της Ρεάλ για να αποκτήσει τον Ντιμπάλα. Να προτείνει, δηλαδή, στη Γιουβέντους ένα πολύ καλό ποσό συν τον Αλβαρο.

Προφανώς θα διαβάσουμε πολλά ως το καλοκαίρι αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι -τουλάχιστον προς το παρόν- τα σενάρια για το μέλλον του Μοράτα δεν προκύπτουν από την Marca, η οποία ουσιαστικά λειτουργεί σαν... γραφείο Τύπου της Ρεάλ.


3 σχόλια:

  1. Ελπίζω να μην διαψευσθώ.. Αν αυτή είναι η Γιούβε του νέου σήματος και της νέας εποχής, δηλ. να βγάζει παίχτες και να τους πουλάει, με σκοπό την επιχείρηση και τίποτα άλλο για τους οπαδούς και όχι να κάνει όπως η Ρεάλ που έστω αυτό που ακούγεται είναι μαγκιά της.., τότε τι να πω.. Πώς θα γίνει η Γιούβε όπως λεν το νο 1 κλαμπ..., γιατί δεν ακολυγεται ότι και η Γιούβε π.χ. έχει σκοπό να κάνει πρόταση στο Σέρχιο Ράμος της Ρεάλ ή στο Μέσι..;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΥΜΠΑΛΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ; ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΓΚΜΠΑ.., ΟΤΙ ΔΗΛ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΥΒΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ;;;; ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΟΥΒΕ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια συμφωνο απολυτα μαζι σας, αλλα σε καμια περιπτωση δεν φεωγει ο Ντυπαλα φετος!
    σε τρια χρονια που η αξια του θα ειναι 200 εκατ. τοτε αν θελει να φυγει, καλως. Κανεις δεν ειναι υπερανω της ομαδας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή