6 Φεβ 2017

Φραστική επίθεση του Λιχτστάινερ στον Αλέγκρι όταν έγινε αλλαγή

Μετά το επεισόδιο του Πάουλο Ντιμπάλα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δημιουργήθηκε πάνω-κάτω ένα ίδιο σκηνικό στο ματς με την Ιντερ.

Αρνητικός πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ήταν ο Στέφαν Λιχτστάινερ. Λίγο μετά το 80ο λεπτό, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή και να βάλει τον Ντάνι ΑΛβες, τον παίκτη δηλαδή που του είχε πάρει τη θέση βασικού στην αρχή της σεζόν.


Ο Ελβετός φάνηκε πως δε συμφώνησε με την απόφαση αυτή, έριξε μερικά «γαλλικά» σε άπταιστα ιταλικά βγαίνοντας από το γήπεδο και μετά πήγε και ζήτησε τον λόγο από τον προπονητή του…







Πού να μην είχε ανανεώσει και λίγες ημέρες πιο πριν ο Λιχτστάινερ!

4 σχόλια:

  1. Δρομο απο την JUVE μας τετοιους σκατοχαρακτηρες δεν θελουμε.στο 80 βγηκες ρε ελβετε οχι στο 46 και μπηκε μεσα ενας συμπαικτης σου οχι ο εχθρος σου.τεσπα ξυπνα Ανιελι και βαλε ταξη γιατι ο Μαξ μαλλον το εχασε το παιχνιδι με αυτον τον γελοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω! Δε με νοιαζει τι θα κανει η διοικηση το καλοκαιρι με το θεμα του προπονητη, αλλα μεχρι τοτε δρομο οποιος δεν τον σεβεται.

      Διαγραφή
  2. ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΙΜΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΥΜΠΑΛΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Μ ΑΥΤΟΝ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΝΙ ΑΛΒΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΕΓΩΙΣΤΑΡΕ;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ;;; ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΡΧ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΝΥ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ.. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mia xara ine o Stefan...Gia to kolopedo ton alves p ton evale sto telos...O Stefan Itan apo Tus kalitetous mas epses..Mbike o alves gia NA kani mono lathoi..Aftos na figi

    ΑπάντησηΔιαγραφή