21 Φεβ 2017

Εσπίριτο Σάντο: Είμαστε έτοιμοι να σπρώξουμε την Πόρτο προς το επόμενο επίπεδο

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο έκανε σαφές ότι η Πόρτο πιστεύει στην πρόκριση και θα χαρεί πολύ αν ο Λεονάρντο Μπονούτσι δεν παίξει.

Ο προπονητής των «δράκων» χρησιμοποίησε τη συνέντευξη Τύπου για να φτιάξει ψυχολογικά τους παίκτες του, που ούτως ή άλλως προέρχονται από συνεχόμενες νίκες, δείχνοντας απόλυτη πίστη στις δυνατότητες της Πόρτο.

«Είναι δύο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, θα έλεγα δύο από τις καλύτερες. Θέλουμε να νικήσουμε επειδή βελτιωνόμαστε από ματς σε ματς ενώ το κατάμεστο γήπεδο θα μας σπρώξει προς τη νίκη. Η Πόρτο δεν έχει νικήσει ποτέ τη Γιουβέντους, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να τους προκαλέσουμε προβλήματα», είπε αρχικά ο Εσπίριτο Σάντο και συνέχισε αναλόγως...

«Από τον Αύγουστο και τη δύσκολη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί τότε, μέχρι και τώρα, εύκολα έχουμε ξεπεράσει πολλά δύσκολα εμπόδια και είμαστε ικανοί να σταθούμε και απέναντι στη Γιούβε. Εχουμε κίνητρο και είμαστε έτοιμοι».


Αφού αναφέρθηκε στον Αύγουστο, ο προπονητής της Πόρτο θυμήθηκε την πρόκριση επί της Ρόμα και επανέλαβε ότι πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να αποκλείσει και τους μπιανκονέρι.

«Η Ρόμα είναι μια σπουδαία ιταλική ομάδα και την αποκλείσαμε. Είναι ξεκάθαρο ότι από τότε, από τόσο νωρίς, πίστευα ότι θα ήμασταν τώρα εδώ για να διεκδικούμε την πρόκριση στον προημιτελικό. Ξεκάθαρα. Εχουμε 180 λεπτά στη διάθεση μας για να προκριθούμε στους "8" και θα κάνουμε όλα όσα μπορούμε. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά έχουμε μια νεανική ομάδα, μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, μια πολύ ενωμένη ομάδα με ξεκάθαρες ιδέες και την υπερηφάνεια για να σπρώξουμε προς το επόμενο επίπεδο».

Τέλος, σε ερώτηση για τα τελευταία ρεπορτάζ που θέλουν τον Μπονούτσι να μένει στην εξέδρα, είπε: «Είμαι σίγουρος ότι ο Αλέγκρι, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ξέρει πώς να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Κατά τη γνώμη μου, ο Μπονούτσι θα παίξει αλλά αν μου πείτε ότι δεν θα παίξει, θα είμαι πολύ χαρούμενος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου