21 Φεβ 2017

Αλέγκρι: Ο Μπονούτσι θα είναι στην εξέδρα στο ματς με την Πόρτο, κάποιος πρέπει να πληρώσει

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιβεβαίωσε ότι ο Μπονούτσι θα μείνει εκτός 18άδας, λέγοντας ότι ήταν η σωστή απόφαση για τη Γιουβέντους, την ομάδα και τους οπαδούς ενώ αναφέρθηκε και στην δική του αντίδραση.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου...

Για την Πόρτο: «Η Πόρτο είναι μια ομάδα συνηθισμένη να παίζει στο Champions League. Είναι αήττητοι από τον Σεπτέμβριο, έχουν δεχθεί μόνο 14 γκολ σε όλη τη σεζόν. Νίκησαν την Μπάγερν και την Τσέλσι στο Ντραγκάο τα τελευταία τρία χρόνια, έχουν εξαιρετικές αποδόσεις και είναι ένα δύσκολο τεστ. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, η διαφορά του να παίζεις εντός και εκτός έδρας είναι ότι πρέπει να σκοράρουμε εκτός έδρας».

Για τον Μπονούτσι: «Αύριο ο Μπονούτσι θα είναι στην εξέδρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει μεγάλο θέμα. Είναι μια απόφαση με σεβασμό προς το κλαμπ, την ομάδα και τους οπαδούς. Είναι η σωστή απόφαση. Το θέμα έκλεισε. Ο Λέο καταλαβαίνει, είναι έξυπνος άνθρωπος και σημαντικός ποδοσφαιριστής για τη Γιουβέντους. Είναι μια στιγμή που θα αποδειχθεί χρήσιμη για το μέλλον. Θέλω να πω πως ούτε η δική μου αντίδραση ήταν σωστή, δεν αρμόζει στο πώς βλέπω το ποδόσφαιρο αυτή η απόφαση, ειδικά με δεδομένο ότι μικρά παιδιά βλέπουν ποδόσφαιρο. Γι' αυτό, λοιπόν, αύριο θα κάνω μια δωρεά για φιλανθρωπικό σκοπό».

Για την απόφαση να τιμωρηθεί ο Μπονούτσι και όχι ο Ντιμπάλα ή ο Λιχτστάινερ: «Ετσι είναι τα πράγματα. Αν ο Μπονούτσι ήταν ο πρώτος που θα αντιδρούσε έτσι, ίσως να μην είχε πληρώσει τόσο βαρύ τίμημα. Είναι ο κανόνας της ζωής: Κάποιος πρέπει να πληρώσει».


Για την 11άδα: «Θα σας δώσω τέσσερις παίκτες που θα ξεκινήσουν: Κουαδράδο, Ιγκουαΐν, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς. Αν θα παίξει ο Πιάνιτς; ΟΚ, θα παίξει και ο Πιάνιτς».

Για την κατάσταση των Μπαρτσάλι, Κιελίνι: «Είναι καλά. Είναι μια σημαντική στιγμή της σεζόν, τέσσερις θα πρέπει να μείνουν εκτός αλλά ακολουθούν Εμπολι και Νάπολι, είναι κρίσιμο το να έχουμε όλους τους παίκτες έτοιμους και ενωμένους ως γκρουπ αυτή την περίοδο. Κατά τη διάρκεια μιας σεζόν μπορεί να υπάρξει ένταση και λίγο χάος, είναι μέρος του αθλήματος, αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα από ό,τι είναι. Ολα έχουν λυθεί, προχωράμε μπροστά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πιο σημαντικό πράγμα, το οποίο είναι το ματς. Εχουμε 180 πολύ δύσκολα λεπτά μπροστά μας. Η Πόρτο είναι η χειρότερη ομάδα που θα μπορούσε να κληρωθεί μαζί μας και δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε από μια κατάσταση που δεν υπάρχει. Τίποτα άλλο δεν έγινε. Μίλησε με τον Λεονάρντο, κατάλαβε και προχωράμε μπροστά».

Για το αν περιμένει ότι η Πόρτο θα παίξει με έναν ή δύο επιθετικούς: «Δεν ξέρω πώς θα παίξουν, ξέρω ότι θα είναι πολύ δεμένοι και λιγότερο... πορτογαλική ομάδα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Δεν χάνουν ποτέ την αμυντική σταθερότητα τους. Λογικά θα είναι λίγο πιο επιθετικοί αύριο, αφού είναι στην έδρα τους, αλλά θα παραμείνουν ισορροπημένη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου