5 Φεβ 2017

Η μεταγραφική βόμβα της Ιντερ με έναν βαμμένο μπιανκονέρο που θα της κοστίσει μισό δισ. ευρώ

Με ένα πρωτοσέλιδο με ηχηρή… βόμβα κυκλοφόρησε η Tuttposport της Κυριακής.

Η εφημερίδα του Τορίνο ανήμερα του ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ιντερ γράφει για ένα μεταγραφικό σενάριο προπονητή που δε θα αφήσει καμία από τις δύο ομάδες αδιάφορες.

Συγκεκριμένα, η Ιντερ φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον Αντόνιο Κόντε για τον φέρει πίσω στην Ιταλία και τη Serie A. Στο πρόσωπο του Ιταλού προπονητή, που οδηγεί αυτή τη στιγμή στην Τσέλσι στο πρωτάθλημα, βλέπουν οι Κινέζοι τον άνθρωπο που θα ξυπνήσει τους νερατζούρι και θα τους κάνει και πάλι πρωταγωνιστές.


Το ρεπορτάζ της Tuttosport αναφέρει πως η Ιντερ θα προσφέρει στον Κόντε τετραετές συμβόλαιο 15 εκατ. ευρώ το χρόνο, δηλαδή συνολικά 60 εκατ. ευρώ ενώ θα του δώσει και μπόλικο χρήμα, 400 εκατ. για να κάνει τις μεταγραφές που θέλει.

Με μία απλή ανάγνωση, βλέπει κανείς πως οι Κινέζοι σκοπεύουν να δαπανήσουν σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ (!) τη στιγμή που έχουν στο σύλλογο αρκετές οικονομικές τρύπες ανοιχτές.

Αν η Ιντερ θέλει τον Κόντε, σύμφωνα με την Tuttosport, θα της κοστίσει σχεδόν μισό δισ. ευρώ


Το ρεπορτάζ αναφέρει πως μπορεί ο τωρινός προπονητής των νερατζούρι, Στέφανο Πιόλι, να έχει ανεβάσει την ομάδα αλλά το μέλλον του δεν είναι ξεκάθαρο. Στην Ιντερ πιστεύουν πως με τον Πιόλι δεν μπορούν να πετύχουν και πάρα πολλά.

Τα χρήματα που αναφέρει η Tuttosport είναι πάρα πολλά και καμία ομάδα δεν μπορεί να τα δώσει μόνο και μόνο για να φτιάξει μια ενδεκάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα. Απομένει να δούμε κατά πόσο θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα Ιντερ-Κόντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου