5 Φεβ 2017

Ο Εβρά μίλησε για τη σχέση του με τον Αλέγκρι και τι τον πειράζει να λένε

Στο δεύτερο μέρος των δηλώσεων του, ο Πατρίς Εβρά είπε τα καλύτερα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Πέρα από όσα είπε για την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, ο Γάλλος αριστερός μπακ μίλησε στο Sky Italia και για τον προπονητή των μπιανκονέρι, για τον οποίο είχε μόνο καλά λόγια.

«Εχω σπουδαίο σεβασμό για το αφεντικό. Για να είμαι ειλικρινής, με πειράζει όταν ακούω να λένε ότι έφυγα λόγω του Αλέγκρι. Μιλήσαμε και κατά τη γνώμη μου είναι ένας σπουδαίος προπονητής και μου το απέδειξε πριν δύο χρόνια στη ρεβάνς με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μου είχε κάνει μια παρουσίαση για το ματς και όταν άρχισε το ματς, για πρώτη φορά στην καριέρα μου έβλεπα ότι γίνονταν στο γήπεδο όλα όσα είχε πει ότι θα γίνουν», είπε αρχικά ο Εβρά και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος...


«Είναι πολύ θετικός, δεν του αρέσει το στρες. Νομίζω πως θα τα πήγαινε καλά στην Αγγλία, αν πήγαινε, γιατί πάντα έλεγα και λέω ότι στην Αγγλία λείπει η τακτική πειθαρχία. Γι' αυτό ένας Ιταλός προπονητής είναι πάντα καθοριστικός και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το είδαμε τον Ρανιέρι, το βλέπουμε τώρα με τον Κόντε. Πιστεύω ότι η Τσέλσι θα κατακτήσει τον τίτλο. Αν το αφεντικό αποφασίσει να πάει στην Αγγλία, δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην τα πάει καλά».

Σχετικά θέματα

Ο Εβρά εξήγησε με πάσα ειλικρίνεια γιατί έφυγε από τη Γιουβέντους. Ο Πατρίς Εβρά επέστρεψε στο Τορίνο για να αποχαιρετήσει τη Γιουβέντους και αποφάσισε να μιλήσει για τον λόγο της αποχώρησης του. Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου