6 Φεβ 2017

Πιάνιτς: Αφήσαμε πολύ πίσω έναν από τους αντιπάλους μας για τον τίτλο

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς ήταν ο πρώτος παίκτης της Γιουβέντους που έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Ιντερ.

Ο Βόσνιος ήταν αυτός που μίλησε στη Mediaset από τον αγωνιστικό χώρο, αμέσως μετά την λήξη του ντέρμπι, για να πει τα εξής...

Για τη νίκη επί της Ιντερ: «Είναι μια νίκη κόντρα σε μια καλή ομάδα. Καλό ματς, μάχη, νικήσαμε και είμαστε χαρούμενοι, θέλαμε αυτή τη νίκη. Αφήσαμε, πλέον, πολύ πίσω έναν από τους αντιπάλους μας για τον τίτλο αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε».

Για τα ματς με την Πόρτο που πλησιάζουν: «Πλησιάζει το Champions League, θα είμαστε προετοιμασμένοι όπως πρέπει για την Πόρτο αλλά τώρα σκεφτόμαστε τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Κροτόνε και Κάλιαρι, θέλουμε αυτούς τους έξι βαθμούς»


Για τη νέα νίκη με το 4-2-3-1: «Εχουμε πολλή ποιότητα, ο Κουαδράδο έβαλε τρομερό γκολ. Σε τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος, παράλληλα, δεν δεχθήκαμε γκολ, είμαστε χαρούμενοι».

Για το αν ο αντίπαλος για το σκουντέτο είναι η Νάπολι ή η Ρόμα: «Η Νάπολι παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, είναι ωραίο να τους βλέπεις, τους σεβόμαστε όλους. Νάπολι και Ρόμα είναι σοβαροί αντίπαλοι. Το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό, δεν έχει τελειώσει, κοιτάμε τα παιχνίδια μας. Αν τα νικήσουμε, θα είμαστε πρωταθλητές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου