11 Φεβ 2017

Ο Πιάτσα μίλησε για τις δύσκολες ημέρες του τραυματισμού ως νέος παίκτης σε ξένη χώρα

Ο Μάρκο Πιάτσα μίλησε στο Sky Italia και αναφέρθηκε στο δύσκολο ξεκίνημα με τον τραυματισμό, στον Μάριο Μάντζουκιτς, στην ιστορία της Γιουβέντους και στα όσα λέει για αυτόν πάντα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός Κροάτης εξτρέμ...

Για τους πρώτους του μήνες στη Γιούβε: «Εχω μάθει πολλά από το καλοκαίρι, τόσο για το ιταλικό ποδόσφαιρο όσο και για την ιστορία της Γιουβέντους. Μια ιστορία για την οποία πρέπει να είμαστε υπερήφανοι όλοι μας, όπως πρέπει να είμαστε και σίγουροι ότι αυτό το κλαμπ θα συνεχίσει να νικάει και στο μέλλον. Πρέπει να δουλέψεις πραγματικά σκληρά στη Γιούβε για να μπεις στην ομάδα και για να δείξεις στους οπαδούς ότι είσαι ικανός να κάνεις αυτά που όλοι θέλουν».

Για τον τραυματισμό του: «Είναι πάντα δύσκολο όταν τραυματίζεσαι, ειδικά όταν είσαι νέος σε μια ομάδα, σε μια χώρα, όπως στη δική μου περίπτωση. Η καριέρα μου στη Γιουβέντους ξεκίνησε με αυτό τον τραυματισμό στην περόνη και έμεινα εκτός δράσης για τρεις μήνες. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για μένα αυτό αλλά τώρα έχω επιστρέψει, είμαι χαρούμενος και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα».


Για τον Μάντζουκιτς: «Εχω μια σπουδαία σχέση με τον Μάριο. Τον ξέρω πολύ καλά από την εθνική Κροατίας, είμαστε φίλοι. Με βοήθησε πολύ από την πρώτη μου μέρα στο Τορίνο, τόσο ποδοσφαιρικά όσο και γενικά στην προσαρμογή μου εδώ και του είμαι ευγνώμων. Μιλάμε καθημερινά και συχνά μου δίνει συμβουλές στις προπονήσεις και στους αγώνες».

Για το γεγονός ότι ο Αλέγκρι λέει τα καλύτερα για αυτόν: «Χαίρομαι για όσα πιστεύει για μένα και για το γεγονός ότι μιλάει πάντα τόσο θετικά για μένα. Πρέπει να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω όπως λέει και δουλεύω σκληρά καθημερινά ώστε να ανεβάσω το επίπεδο μου και να γίνω, όπως λέει ο προπονητής μου, το μέλλον του ποδοσφαίρου. Η Γιουβέντους είναι γεμάτη σπουδαίους ποδοσφαιριστές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορώ να μάθω πολλά από τον καθένα τους και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου