26 Φεβ 2017

Ο Μαρότα βγάζει ψεύτικη μια είδηση και αποθεώνει τον Ματία Καλντάρα

Ο Μπέπε Μαρότα τα έβαλε με τα ΜΜΕ για το θέμα Αλέγκρι-Μπονούτσι και αποθέωσε τον Ματία Καλντάρα.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους μίλησε στους δημοσιογράφους πριν την έναρξη του αγώνα με την Εμπολι και ρωτήθηκε ξανά για το επεισόδιο που είχαν προπονητής και αμυντικός.

«Ο Μπονούτσι είναι ο γνωστός Μπονούτσι και το θέμα έχει κλείσει. Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας. Από εκεί και πέρα, όπως κάθε κοινωνία, έτσι και εμείς, έχουμε κανόνες που πρέπει να τους σέβονται όλοι. Δεν έγινε καμία δίκη, χειριστήκαμε το θέμα όπως πρέπει να το χειρίζεται μια καλή οικογένεια. Αυτό το “ή εγώ ή αυτός” είναι ανακάλυψη των ΜΜΕ, ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα από κανέναν. Η δουλειά του κλαμπ είναι να στηρίζει τον προπονητή και την ομάδα, να επεμβαίνει όποτε χρειάζεται. Είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν σε μια οικογένεια, απλά αυτό έγινε μπροστά στις κάμερες και δόθηκε μεγαλύτερη έκταση από τα ΜΜΕ», ήταν τα λόγια του Μαρότα, ο οποίος έκανε ένα σχόλιο και για τον μπιανκονέρο Καλντάρα, ο οποίος έβαλε τα δύο γκολ της Αταλάντα στη μεγάλη νίκη της στο Σαν Πάολο επί της Νάπολι...


«Είδα ένα μέρος του παιχνιδιού και τα πήγε πραγματικά πολύ καλά. Βελτιώνεται συνεχώς παίζοντας σε μια οργανωμένη ομάδα που έχει έναν σπουδαίο προπονητή όπως ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι. Αυτή η εμπειρία προφανώς θα κάνει καλό στον Ματία. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι επειδή τον κλείσαμε από τόσο νωρίς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου