11 Μαρ 2017

Οι αντιδράσεις της Μίλαν δείχνουν πόσο πολύ έχει μικρύνει

Πολύ άσχημη και σίγουρα όχι αντάξια του ονόματος της, ήταν η συμπεριφορά της Μίλαν μετά τη λήξη του χθεσινού ματς.

Οι ροσονέρι προκάλεσαν τον κακό χαμό όταν ο διαιτητής υπέδειξε, σωστά, πέναλτι για το χέρι του Ντε Σίλιο και αμέσως μετά την λήξη ο Μπάκα, ο οποίος είχε γίνει αλλαγή, επιχείρησε να κάνει... ντου στον ρέφερι.

Οι Βιντσέντσο Μοντέλα και Αντριάνο Γκαλιάνι τον σταμάτησαν τελικά, σε μια σκηνή που δεν είμαστε συνηθισμένοι να την βλέπουμε από μεγάλη ομάδα. Οπως δεν συνηθίζεται από μία μεγάλη ομάδα να απαγορεύει ξαφνικά στους παίκτες της να μιλήσουν.


Ο μόνος που έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα ήταν ο Μοντέλα, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά προς τον διαιτητή αμέσως μετά την λήξη. Από εκεί και πέρα, κανείς παίκτης της Μίλαν δεν έκανε δηλώσεις επειδή η διοίκηση αποφάσισε ότι έτσι πρέπει να γίνει.

Ολα αυτά, σε ματς που οι ροσονέρι δεν αδικήθηκαν.

1 σχόλιο:

  1. Εννοειται περιμένουμε τιμωρια! Η συγνώμη καλη είναι, όμως δεν πρέπει να αναιρει και την τιμωρία!.. Κανω λάθος;(δηλ. και ο Ντυμπάλα θα έπρεπε να κάνει ντου στο διαιτητή που δεν του έδωσε το πέναλτυ..ή να το κάνει ένας άλλος της Γιούβε.., π.χ. λέω εγώ τωρα.. ο Ασαμόα;) Περιμενουμε αυστηρη τιμωρια, γιατί δεν είναι δυνατόν όποιος διαφωνεί κάθε φορά (σωστά ή λάθος)με το διαιτητή να του κάνει ``ντου``..!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή